search

Feriehuse på Korcula

Den frodigste ø i Adriaterhavet er et enestående økologisk område. De utallige oliven- og frugttræer og den vidt udbredte lavendel besnærer med sine dufte. Overalt på denne maleriske ø støder man på århundredegamle cypresser, terrasseformede vingårde og store olivenlunde. De hvide naturstenshuse og kirke- og kapeltårne som kan ses på lang afstand beriger farvebilledet i det vidtstrakte landskab. Det Hvide Hus i Washington blev for øvrigt bygget af de samme hvide sten. Fra et feriehus i Dalmatien bør du udforske dette smukke område. 

Ferie Korcula

Byen Korcula, Marco Polos fødested, er en af middelhavsområdets bedst bevarede middelalderbyer. Stedet er midtpunkt for turisme og kulturliv, og man kan følge byens historie skridt for skridt.

Lumbarda er en af de smukkeste landsbyer på øen, og tilbyder en mængde rekreationsmuligheder. Ikke bare kiselstens- og klippestrandene på stedet, men også de nærliggende sandstrande indbyder til badning i det glasklare vand. Lej jeres næste feriehus i Kroatien i dag, hvis alt dette lyder som noget for jer!