search

Sommerhus i Fjellerup Strand

NOVASOL kan tilbyde jer et bredt og varieret udvalg af feriehuse i Danmark. Et godt sommerhusområde findes ved Fjellerup Strand på det nordlige Djursland. Uanset om I drømmer om en sommerferie i vandkanten, hvor I kan sidde og nyde den smukke havudsigt fra terrassen eller om I ønsker en forlænget weekend i et sommerhus, hvor I kan genoplade batterierne i jeres private indendørs pool, så kan I finde et passende sommerhus i Fjellerup Strand hos os.  

Den hyggelige by Fjellerup, er omgivet af dejlig natur og er derfor spændende at besøge, uanset sæson. Her er masser af gode muligheder for en dejlig ferie, der med udgangspunkt i en feriebolig fra NOVASOL, kan være både aktiv og afslappende - valget er dit! Når det gælder en sommerhusudlejning på Djursland, vil I få en rigtig god base for at opleve områdets mange oplevelser - lige fra de store familieattraktioner til de skønne strande.

Sommerhus Fjellerup Strand

Gode attraktioner nær jeres sommerhus i Fjellerup Strand

Fjellerup - feriebyen nær strand og skov. Således lyder byens eget slogan og mere sigende, kan byen næppe beskrives. Her holder I nemlig ferie i et af Danmark mest naturskønne områder, hvor der er mulighed for at bade ved nogle af Danmarks mest børnevenlige strande, udforske Nationalpark Mols Bjerge og meget meget mere. 

Et sommerhus i Fjellerup Strand er så at sige, det første skridt på vejen mod en rigtig god ferie i Danmark. De seneste år har der været masser af soltimer i området, og sommermåneder med godt vejr og masser af sol. Skulle der være en regnvejrsdag, er en af fordele ved et privat sommerhus i Fjellerup Strand, at I har alle muligheder for selv, at tilrettelægge massevis af andre aktiviteter. 

Fra et sommerhus i dette område, har I ikke langt i bil til store forlystelsesparker, som LEGOLAND, Randers Regnskov og ikke mindst den store forlystelsespark Djurs Sommerland. I disse attraktioner venter et hav af oplevelser for hele familien. Når du vælger at leje en feriebolig i Danmark hos os, vil du få gode kundefordele med i købet. Læs mere om hvilke kundefordele der er nær det sommerhus, du gerne vil leje. 

Djurs Sommerland - Frøerne

Nem sommerhusudlejning i Fjellerup  

Der er lagt op til en herlig ferie, for store og små, når turen går til Fjellerup Strand. Hvis I er mere nysgerrige på sommerhusudlejning i Fjellerup, kan I kontakte NOVASOL for mere info om dels sommerhusene samt området. Vi har vores eget lokale servicekontor i Fjellerup, som gerne hjælper jer med at finde det perfekte sommerhus i Fjellerup samt give gode tips og tricks til jeres ophold. Medarbejderne på det lokale NOVASOL kontor i Fjellerup kender nemlig både de mange sommerhuse samt områdets oplevelser. 

Uanset hvilket type sommerhus i Fjellerup, I er på jagt efter, vil I finde det hos os. Vi har store sommerhuse med pool og havudsigt, men også de mere klassiske sommerhuse, omgivet af dejlig natur og hvor hygge omkring grillen eller pejsen er i centrum. I kan altid søge blandt de mange ferieboliger i Fjellerup på vores hjemmeside. Her er flere forskellig søgefiltre, som gør det nemt at finde et sommerhus i Fjellerup, som passer til jeres ønsker. 

Vores anbefaling til jeres ferie i Fjellerup 

Djursland er som sagt et område, der byder på meget varieret natur med lyngbakker, hede, marker og lange afvekslende kyststrækninger med stejle kridtskrænter. Her er der alle muligheder for at opleve naturens mange facetter, på en af de utallige naturstier og hyggelige småveje, der er helt ideelle for cykel- og vandreture ud i det blå med hele familien. I kan både cykle med landevejscykler, eller prøve kræfter med mountainbike i det udfordrende tærren. Vi anbefaler at I oplever nærområdet på en cykel. På denne måde for I selv de mindste oplevelser med og samtidig får I god motion. 

Attraktioner nær Fjellerup

Sommerhus med hund tilladt i Fjellerup 

At holde ferie handler typisk om at være sammen med de personer, som vi holder af og som vi gerne vil tilbringe mere tid sammen med. I mange familier er der også et højt elsket firbenet familiemedlem - nemlig familiens hund. Og jeres hund fortjener også at komme med i sommerhus i Fjellerup Strand. Heldigvis har flere af de private sommerhusejere valgt at åbne deres sommerhus op for hunde og andre kæledyr. Det betyder, at der må medbringes 2 hunde i de hundevenlige sommerhuse. Nogle husejere vil også tillade flere hunde i deres feriehus i Fjellerup. Det kræver dog, at I kontakter vores salgsafdeling, som derfter kan forespørge hos sommerhusejeren. 

Ved at vælge sommerhusudlejning i Danmark, får I en base for ferien, som er rigtig god for jeres hund. Her er hunden sammen med sin familie, og I kan medbringe hundekurv og legetøj, som hunden kender og den vil hurtig føle sig hjemme. I kan glæde jer til fælles gåture, hvor I ofte vil falde i snak med såvel de lokale som andre feriegæster, der gerne vil hilse på jeres hund. Glæd jer til at se jeres hund logrer med halen, når der er nye dufte i luften og nyd en stille stund på terrassen, mens hunden sover godt i skyggen. Det er ferie for hele familien!

Sommerhus med hund tilladt Fjellerup

Lokal service hos NOVASOL i Fjellerup 

Vi vil gerne give vores kunder det bedste, uanset om der er lejet sommerhus i Fjellerup eller et andet sted i Danmark. Det betyder helt konkret, at vores ferieboliger altid bliver kvalitetstjekket, før de bliver sat til udlejning. I mange områder har vi faktisk et lokalkontor med ansatte der står klar, hvis I måtte have spørgsmål til jeres ophold, byen eller sommerhuset. I det tilfælde, at der skulle være noget galt med jeres sommerhus, kan I ligeledes kontakte det lokale kontor for hjælp og vejledning! Dette er en ganske unik service, som vi i NOVASOL er stolte af at kunne tilbyde vores kunder. Vores erfaring med sommerhusudlejning på Djursland, er jeres garanti for en feriebolig af højeste kvalitet. Således kan I læne jer tilbage i solen og nyde jeres ferie med familien eller vennerne.