search

Sommerhus i Fjellerup Strand

Det kan godt være, at Norddjurs ofte står i skyggen af sin sydlige modpart, men i Fjellerup Strand får du alt hvad feriehjertet måtte begære og mere til. Det charmerende sommerhusområde, der ligger lige ud til Kattegat, er en af de mest populære områder på Norddjurs, og det skyldes især den store, børnevenlige strand, der strækker sig så langt øjet rækker i begge retninger. Book dit sommerhus i Fjellerup Strand og glæd dig til ferie tæt på Kattegat og på toppen af Djursland.

 

Fjellerup Strand er vaskeægte sommerhusidyl i vandkanten af Kattegat. Book sommerhus i Fjellerup Strand på NOVASOL.dk

 

Ferie i Fjellerup Strand

Sommerhusidyl på toppen af Djursland

Fjellerup Strand er vaskeægte sommerhusidyl lige i vandkanten. Den gamle fiskerby på Norddjurs er først og fremmest kendt for sine mange sommerhuse og den store, børnevenlige strand, der er blandt de mest populære på denne side af Kattegat. Når du lejer et sommerhus i Fjellerup Strand, er du tæt på både strand og skov. Derudover er der heller ikke langt til Djurslands mange populære attraktioner og seværdigheder, der blandt andet tæller Djurs Sommerland (12 km) og Kattegatcentret i Grenå (26 km). Selvom Fjellerup Strand i det store hele er en lille by, er der masser af muligheder og aktiviteter, især om sommeren, hvor den omdannes til en livlig ferieby efter alle kunstens regler. Resten af året er der rig mulighed for at nyde stille dage i sommerhuset og udforske de naturskønne omgivelser langs kysten og i det store naturområde, Meilgaard Skov, der ligger i forlængelse af Fjellerup Strand. Alt det og meget mere, når du lejer et sommerhus i Fjellerup Strand. 

 

3 gode grunde til at leje et sommerhus i Fjellerup Strand

Der er mange gode grunde til at tage på ferie i Fjellerup Strand. Kattegat, der venter lige uden for døren, de naturskønne omgivelser og mange af udflugtsmuligheder, den korte afstand til populære attraktioner for hele familien. Men hvis du spørger os, så er den bedste af dem alle Fjellerup Strand Vaffelbageri, der i 2021 blev kåret til Danmarks bedste ishus. Ingen ferie uden is, vel?  

God beliggenhed: Fjellerup Strand ligger ikke bare tæt på strand og skov, men også mange af Norddjurs populære attraktioner og halvøens største by, Grenå. 

Familievenlig ferie: Kattegat og Norddjurs er kendt for sine børnevenlige strande, og Fjellerup Strand er ingen undtagelse. Derudover er Djurs Sommerland lige rundt om hjørnet.  

Ægte sommerhusidyl: Fjellerup Strand er sommerhusidyl med stort s. Mærk den livlige feriestemning om sommeren, og find fred og ro i Norddjurs' smukke omgivelser resten af året.

 

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Fjellerup Strand siden 1968

Hos NOVASOL finder du hundredevis af unikke ferieboliger og sommerhuse i Fjellerup Strand. Udforsk vores store udvalg, og find den perfekte feriebolig til at danne ramme om din ferie i Fjellerup Strand, tæt på vandet, naturen og Djurslands mange spændende seværdigheder og attraktioner. Vi har altid noget for enhver smag, til enhver lejlighed, og ethvert budget. Du kan browse alle sommerhuse i Fjellerup Strand lige her, eller udforske vores mest populære kollektioner herunder:

Luksussommerhus i Fjellerup Strand

Sommerhus i Fjellerup Strand med indendørs pool

Sommerhus i Fjellerup Strand med plads til kæledyr