search

Sommerhus i Nørre Nebel

Hold ferie med Vesterhavet lige i baghaven. Når I lejer et sommerhus i Nørre Nebel, får I et dejligt afbræk fra en travl hverdag midt mellem klitter, brusende bølger og små hyggelige badebyer. 

Den jyske Vestkyst er yderst populær, og tiltrækker hvert år tusindvis af turister. Netop derfor har vi også et stort udvalg af sommerhuse i Nørre Nebel og omegn. Der er både gamle, stråtækte gårde, de helt klassiske træsommerhuse og mere moderne fortolkninger, så I kan nemt finde det helt rigtige helle for jeres ferie. Alle husene byder på gode indendørsfaciliteter, hvor I kan hygge jer med bøger, spil og serier, hvis vejret skulle slå om. Samtidig ligger de også naturskønt - nogle endda med panoramaudsigt og ganske kort afstand til vandet - med gode haver og terrasser, som indbyder til leg og hygge. 

Hvad end I vil holde ferie som par, have jeres børn og anden familie med eller måske samle hele venneflokken, så kan I snildt finde et hus, der kan rumme jer allesammen. Hvis I gerne rejser med jeres hund eller kat, så er han eller hun også meget velkommen i langt de fleste af vores sommerhuse i Nørre Nebel og omegn. 

Når I lejer et sommerhus i Danmark, venter en ferie med frihed som fortegn. Det er så absolut jer, der sætter rammerne for, hvordan I skal bruge dagene. Måske skal de være langsomme eller fyldes med aktiviteter for alle. En ting er sikkert - I bestemmer, hvordan I skal skabe jeres mindeværdige øjeblikke.
 

Ferie midt mellem by og natur

Ferie på disse kanter byder på en rigtig dansk sommeridyl, da de helt populære feriebyer nærmest ligger som perler på en snor. Henne, Henne Strand, Hemmet og Hvide Sande er alle byer med store gastronomiske, kulturelle og historiske oplevelser for hele familien. 

Fra jeres sommerhus i Nørre Nebel I selvfølgelig ganske tæt på Vesterhavet, men I er heller ikke langt fra Filsø, der betragtes som Danmarks største naturpark. Søen, der også Filsø, består af tre sammenlagte søer, hvor I kan vandre eller cykle på dæmningerne i mellem dem. Samtidig er der etableret flere fugleøer ude på søen, så I kan godt regne med at se en masse forskellige fugle. Rundt om søen ligger Filsø Hede og Kærgård Plantage, hvor I kan komme helt tæt på naturen og dens dyreliv. 

Et sommerhus på disse kanter er altså for jer, der elsker vekselvirkningen mellem lokalt byliv og smuk og fredelig natur. 
 

Attraktioner og seværdigheder ved Nørre Nebel

I er tæt på Vesterhavet, mens I også er i køreafstand til andre større feriebyer langs kysten. Mulighederne for nye og store oplevelser er altså mange, når I holder ferie i et sommerhus i Nørre Nebel. Vi anbefaler jer særligt følgende: 

  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab

Klar på en unik ferieoplevelse? Så lej en såkaldt skinnecykling og kør gennem landskabet fra Nørre Nebel til Nymindegab. Undervejs kan I nyde jeres medbragte madkurv undervejs på ruten, hvor I finder det ene idylliske frokost-spot efter det det andet. 

  • Landal Seawest Badeland

Kalder alle vandhunde og badenymfer! I Landal Seawest kan I allesammen boltre jer i vandet, få adrenalinkick i de vilde rutchebaner og få en rigtig wellness-oplevelse i saunaen. Her I det subtropiske badeland går timerne hurtigt for jer alle. 

  • Golf Park West

Vil I bruge ferien på at forbedre handicappet? Så er Golf Park West i Nørre Nebel lige stedet. Her finder I nemlig en moderne 18-hullers golfbane med både vandfald og snørklede stisystemer. Udover banen er der også en en legeplads og en multibane med mulighed for forskellige boldspil.
 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.