search

Feriehuse i Mijas

En feriebolig i Mijas vil være en klog beslutning, hvis du drømmer om en ferie fyldt med smuk natur, der strækker sig fra bjergene til kysten, mangfoldige og kulturelle steder og lækker mad alt imens solen skinner på dig. Lej et feriehus i Spanien hos NOVASOL og få en helt igennem fantastisk ferie i Andalusien!

Feriehuse i Andalusien

Fantastisk feriemål for sommerhusudlejning i Andalusien

Beliggende på bjergrige skråninger finder man Mijas bykerne, der perfekt reflekterer den typiske, andalusiske hvide landsby – det er også i den del af byen, at man finder flest historiske monumenter. På vej ned af skråningen, mod havet, integreres de industrielle og kommercielle områder med de nyere bygninger i bydelen Las Lagunas.

Derudover er der små bydele spredt og isoleret fra byen. NOVASOL har blandt andet en række ferieboliger i Andalusien til leje i disse mere landlige bydele. La Cala er det mest kystnære nabolag, og her kan man også besøge en skøn strand af samme navn. Der er selvfølgelig mange flere strande, nær byen som for eksempel El Ejido, Marina Strand, Peñón del Cura, El Chaparral og El Bombo.

Ferieboliger i Spanien

Attraktioner i Mijas

Med byens historiske centrum erklæret som kulturarv i 1969, vil du med sommerhusudlejning i Mijas få muligheden for at opleve de gamle traditioner og dybdegående kultur, der stadig er i live. Du kan blandt andet opleve den gamle fæstning eller besøg de forskellige eremitager: Virgen de la Peña, Calvario, San Antón, Puerto, Nuestra Señora de los Remedios og San Sebastián.

På den nedre del af La Muralla ligger Plaza de la Constitución, der er et symbolsk sted, da springvandet på pladsen blev bygget med stenene fra en tragisk oversvømmelse i 1884. Den gamle mølle er blevet restaureret og dekoreret med blomster, som ligger på Avenida El Compás.

Langs kysten skyder fire udkigstårne op. De blev bygget for at beskytte mod de nordafrikanske pirater – de hedder henholdsvis La Cala, Calaburras, Calahonda og Torre Nueva. Det første tårn er indrettet som udstillingshal, som du helt sikkert bør besøge på din ferie i Spanien.

Lej et feriehus i Mijas hos NOVASOL

Oplev kulturen med et feriehus i Mijas

Det historisk-etnologiske museum udstiller de mest karakteristiske levn fra det antikke Mijas. Museet Carromato består af et rum fyldt med en samling af miniaturer – et rum der allerede tiltrækker udefra, takket være sin gule farve indrammet af blomster. Og sidst men ikke mindst, kan du besøge Centret for Moderne kunst, hvor du kan opleve mere end 400 værker af kunstnere som Picasso og Salvador Dali.

Hvad der før var kunstens vugge, er i dag vært for en mangfoldig gruppe af lokale kunstnere. Du vil blive overrasket over de mange skulpturer, tegninger, malerier, graveringer, kunstnerisk keramik og fotografier, der er skabt af de lokale, som pryder byen.

Med et feriehus i Spanien får du en enestående mulighed for at smage på det lokale køkken, der har nogle af de mest varierede og originale retter i Malaga. Prøv blandt andet salmorejo, maimonesuppe, cahorreñas og gazpachuelo. Til dessert, de typiske buñuelo og hornoazos. Du kommer ikke til at gå sulten i seng på en ferie i Mijas, det er sikkert og vist.

Smag på det spanske køkken med et feriehus i Andalusien