search

Sommerhuse i Houstrup

Lyst til ferie i Danmark? Nyd f.eks. livet i Houstrup ved Vesterhavet, i et af vores dejlige sommerhuse. Hos NOVASOL kan I vælge netop den bolig, der passer bedst til jer. Vores udvalg af sommerhuse er stort og varieret. Fra sommerhuset i Houstrup er der ikke langt til rigtig mange gode og alsidige attraktioner, som kan fylde feriedagene ud. 

Sommerhus i Houstrup

Houstrup er et skønt sommerhusområde, der ligger lidt tilbagetrukket fra Vesterhavet, blandt de smukke klitter som området er fuldt af. Her er der rig mulighed for at slappe af og nyde det smukke landskab, der gennemkrydses af gang- og cykelstier, for dem der ikke bare vil dase i solen. Selve stranden minder meget om de andre strande i området,en bred sandstrand, der adskilles fra feriehusene af et smukt, fredet hede- og klitlandskab. I selve Houstrup er der en dagligvarebutik og en restaurant, men i nabobyen Henne, ca. 7 km væk, har I et større udvalg af dagligvarebutikker og flere spændende butikker med kunsthåndværk såsom glas. Her er udvalget af cafeer og restauranter også lidt større, hvis I vil nyde frokosten eller aftensmaden ude en dag i løbet af ferien. Der ligger også mange fine sommerhuse ved Henne.

Ferie ved Houstrup

Spændende attraktioner nær sommerhuset i Houstrup 

Fra jeres feriebase i Houstrup kan I nemt tage på ture til de mange attraktioner i området. Det er helt bestemt værdt at tage turen til Blåvand og det imponerende museum Tirpitz, som åbnede i 2017 og som betragtes som en attraktion i topklasse. Museet tager udgangspunkt i 2. verdenskrig og den gamle Tirpitz bunker, som nu er en del af det flotte museum. I udstillingen "Den skjulte Vestkyst" fortælles der 14 forskellige historier om alt fra smuglerkroer, mamutter og redningsaktioner på havet. Museet er virkelig en oplevelse for hele familien. 

I Oksbøl kan I beøsge Ravmuseet Oksbøl og museet med Danmarks brandbiler. Rav er eftertragtet og selvfølgelig skal I også forsøge at finde en af de gyldne klumper, som skylles op fra Vesterhavet. Norden Guld må være den mest eftertragtede souvenir, når der holdes ferie ved Vesterhavet. 

I Nymindegab kan I besøge Nymindegab Museum, hvor hovedattraktionen er skelettet fra en næsten 12 m lang kaskelothval, som stranede ved Nymindegab i 1990. På museet kan I også tage tilbage til gamle dage, og prøve gamle redskaber og se udstillinger om livet i Nymindegab. 

Stranden ved sommerhusene i Houstrup 

Tager I turen til Houstrup Strand, så kommer I til en bred, hvid sandstrand med høje klitter, som Vestkysten er så kendt for. på området mellem selve stranden og det store sommerhusområde, er der et stort areal med hede og klitter samt fyrtræer. Området er fredet og oplagt til en hyggelig gåtur. Det er ikke tilladt at køre i bil på stranden, så her kan alle vireklig koble af og nyde de smukke omgivelser.

Sommerhus Houstrup

Sommerhus til to eller tyve

Nogle gange er det et lille hyggeligt sommerhus med plads til to der skal bruges, og andre gange er det hele familien som skal samles til f.eks. en weekendtur eller en sommerferie, hvor I mødes på kryds og tværs. Uanset hvilket sommerhus I har behov for, så kan I finde det et passende sommerhus i Vestjylland. Det har I mange år været et af de mest populære sommerhusområder, så udbuddet af sommerhuse i alle størrelser og prislejer er nu stort. Er I til lystfiskeri, skal I huske at se NOVASOLs lystfiskerhuse, hvor der bl.a. er taget højde for frysekapacitet og fiskerenseplads. Hvis hunden skal med, skal I blot huske at søge efter sommerhuse med plads til hund , hvor I kan tage hunden med helt uden ekstra omkostninger.

Hos NOVASOL er vi glade for at kunne tilbyde en række forskellige og velindrettede sommerhuse i det dejlige sommerhusområde Houstrup i Danmark. Når I lejer sommerhus hos NOVASOL, får I en bolig, der er unik og indrettet efter den private ejers ønske. I finder derfor ikke to identiske sommerhuse. Uanset om I er på udkig efter et hyggeligt, lille sommerhus nær vandet eller et stort og moderne, så kan I finde det blandt de sommerhuse som NOVASOL Feriehusudlejning formidler.