search

Sommerhuse ved Henne Strand

Her ved Henne Strand, et af de mest attraktive og efterspurgte sommerhusområder i Danmark, kan NOVASOL tilbyde et bredt udvalg af dejlige sommerhuse. Området byder på alt fra brede, hvide sandstrande, store klitområder, skov og hede, til et væld af udflugts- og aktivitetsmuligheder. I den nærliggende Henneby, finder I desuden en af områdets mest velbesøgte golfbaner. I området finder I også ponyudlejning, et lysstøberi, en antikvitetshandlere og mange flere spændende attraktioner

Sommerhuse ved Henne Strand

Masser at opleve året rundt ved Henne Strand 

Ved Henne Strand kan I opleve naturskønne oplevelser og besøge nogle af Danmarks fedeste attraktioner hele året rundt. Her kan I finde alt for børn og voksne, uanset om ferien står på ren afslapning eller et aktivitetsfyldt ophold. I Henne Strand er I ikke langt fra attraktioner for hele familien, som LEGOLAND og GIVSKUD ZOO, hvor der venter mindeværdige oplevelser. Henne strand er et fantastisk udgangspunkt for udflugter og et væld af indkøbsmuligheder.

I Vesterhavets Barfodspark venter en oplevelse ud over det sædvanlige. Her kan I få en afstressende følelse midt i naturen, når I følger den 1 km lange natursti med forskelligt underlag - og det er naturligvis på bare fødder. På stien skifter underlaget mellem b.la. vand, grus, mudder og kogler, som gør at, de forskellige reflekszoner under fødderne stimuleres. 

Henne Strand - et naturskønt sommerhusområde

Området er præget af en helt unik natur, som rummer store forskelligheder. Sommerhusene ligge lige midt imellem Vesterhavets brusende bølger og Naturpark Vesterhavet, som er præget af klit- og hedelandskaber og kystnære søer. Blåbjerg Plantage ved siden af Henne Strands sommerhuse giver en fantastisk udsigt på toppen af det 64 m høje bjerg. I kan også tage en tur til den lavvandede Filsø, hvor der er masser af dyreliv, som f.eks. trækfugle, vandrefalke og havørne. Mod Vesterhavet byder Henne strand på store, hvide sandstrande, hvor der er plads til hele familien. Sommerens gæster kan slikke sol, bygge sandslotte, spille beachvolley, sætte drager og selvfølgelig få sig en frisk dukkert i bølgerne. Naturen langs den jyske vestkyst giver altid mulighed for masser af alsidige naturoplevelser.

Strand ved Henne

Sommerhusområder nær Henne Strand 

Er der ikke et ledigt sommerhus ved Henne Strand, i den periode du gerne vil på ferie, så finder du heldigvis andre gode sommerhusområder nær Henne Strand. Et af disse sommerhusområder ligger ved Houstrup. 

Sommerhusområdet i Houstrup består primært af skov- og plantageområder med uanede muligheder for vandre- og cykelture. Mellem stranden og feriehusområdet er et stort fredet, rekreativt hede- og klitområde. Det perfekte sted for alle, som holder af lange vandreture i den smukke uberørte natur. Stranden byder på høje klitter og en bred, hvid sandstrand. Hvis I drømmer om en rigtig badeferie til sommer, så er det et optimalt at leje et sommerhus i Vestjylland, hvor de hvide strande ligger side om side.

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. I Vestjylland har vi ni servicekontorer langs kysten. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.