Feriehus på Toscanas kyst

Toscana er kendt for sin skønne natur, det fantastiske køkken og de mange attraktioner og seværdigheder over hele regionen. Dette er en af de mest berømte regioner når der lejes feriehus i Italien, og dette undrer os ikke! Lej et feriehus på Toscanas kyst med den grad af luksus, som I ønsker, og besøg præcis de byer, strande og attraktioner der passer jer!

Badeferie i Toscana

Populære feriehuse i Toscanas Kyst

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Toscanas Kyst

Loading...

Feriehuse med pool i Toscanas Kyst

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Toscanas Kyst

Loading...

Feriehus på Toscanas Kyst i kendte byer

Ikke kun de grønne bakker, cypresser og vinmarker venter jer i Toscana, men også 300 kilometer kyst. Strandene byder på en masse aktivitetsmuligheder takket være de mange vandsportsaktiviteter. Fra nord til syd er Toscanas kyst opdelt i forskellige områder. Apuan og Lunigiana Riviera, der ligger omkring byerne Carrara og Massa berømt især for de hvide marmorbrud og de apuanske alper. Besøg også Versilia med sine sandstrande og de mange berømte badebyer mellem Viareggio og Forte dei Marmi. Her er der mange indkvarteringsfaciliteter, trendy butikker, natklubber og restauranter. Den sidste strækning, den sydligste mellem Livorno og Piombino, er kendt som den etruskiske riviera. Fra de historiske og arkæologiske synspunkter husker vi de etruskiske perioders historiske fund, de middelalderlige landsbyer og interessante byer som Massa Marittima, Sorano, Sovana og Pitigliano. Dette er en Ideel destination for hele familien takket være de smukke sandstrande og mange bugter I finder på vejen. 

Hvad venter du på? Book dit sommerhus i Toscana nu i en by på Toscanas kyst!

Feriehus på Elba

Ferieboliger i Toscana nær naturseværdigheder

Den toscanske kyst omfatter også en øgruppen dannet af øerne Elba, Giannutri, Montecristo, Pianosa, Capraia, Gorgona og Giglio, der tilsammen udgør den største marine nationalpark i Europa. På Argentariohalvøen er der de smukke strande i Follonica og lidt længere væk i Maremma, et ideelt rejsemål for naturelskere. Vandsportsentusiaster vil finde talrige sejlads- og dykkerskoler, med mulighed for at tage på avancerede udflugter. Oppe på land er der selvfølgelig mange muligheder for skønne vandre- og cykelture i betagende omgivelser, bl.a. meget andet! Blandt naturreservater og parker bør I tage turen forbi Migliarino og Masacciuccoli, Rimigliano og Uccellina. I de seneste år har Toscana-regionen indledt en intens proces af landskab- og miljøbeskyttelse for at bevare disse naturlige vidundere. Bestil jeres sommerhus eller ferielejlighed ved kysten og besøg underværkerne i Toscana på ferie i Italien.

Feriehus på Toscanas kyst

Smag på det toscanske køkken

Med et feriehus på Toscanas kyst kan I smage på specialiteter med fisk og skaldyr, men også gastronomien i de fleste områder i baglandet er bemærkelsesværdig. Køkkenet omfatter svampe, grøntsager, koldt kød som den berømte lardo di colonnata. Derudover er der også talrige hvide og røde vine som Chianti, Sassicaia, Morellino og Vermentino. Tag også på et vingårdsbesøg og bliv vist rundt af de lokale, mens I nyder smagen af druerne og varmen. Oplev disse berømte specialiteter med et sommerhus i Toscana fra NOVASOL på Toscanas kyst!

Book dit sommerhus ved havet i Toscana nu!

Hvis du har besluttet, at dette er stedet for din næste ferie, er NOVASOL klar til at tilbyde dig et bredt udvalg af feriehuse og ferielejligheder langs kysten.

Hvis du leder efter en bestemt placering, anbefaler vi øen Elba, Maremma og Argentario, den etruskiske kyst og Versilia: du vil finde en bred vifte af ferieboliger og lejligheder til en skøn ferie langs kysten. I kan leje luksuriøse feriehuse med egen pool, noget som børnene garanteret vil elske, og mange andre faciliteter, der kan forsøde ferien en smule. NOVASOL begrænser dog ikke sit tilbud kun til ferieboliger i Toscana, men er til stede i hele Italien og resten og Europa. Der er mange tilbud på ferieboliger i Italien, herunder også  feriehuse, villaer og ferielejligheder.