Feriehuse i Camaiore

Leder du efter den perfekte opskrift på en lækker ferie i Toscana? Lad os rådgive dig og finde det perfekte feriehus i Camaiore ved det krystalklare og smukke vand, de fantastiske strande med meget andet at byde på. Camaiore befinder sig i det nordlige Toscana og befinder sig mellem bakkerne og sletterne med en dejlig beliggenhed tæt på havet og det toscanske øhav. Vores feriehuse i Camaiore er en garanti på en dejlig ferie i Italien!

Feriehuse i Toscana

Populære feriehuse i Camaiore

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Camaiore

Loading...

Feriehuse med pool i Camaiore

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Camaiore

Loading...

Oplevelser i naturen nær jeres feriehus i Camaiore

I Camaiore kan I beundre landskaber af alle slags! Fra Lido-stranden til de apuanske alper, kan I krydse bakkerne og gå langs vandvejene, hvor I vil blive fortryllet af de vidunderlige omgivelser! Uanset hvor I bevæger jer hen, kan I følge afmærkede stier og tage på eventyrlige vandre- og cykelture. Det er også populært at ridde i området omkring byen og I får muligheden for at leje en hest eller tage på en guidet ridetur rundt omkring i Camaiore. Ved kysten er der selvfølgelig plads til leg og afslapning på de skynde sandstrande og i det krystalklare hav. Det er muligt at kaste sig ud i en række vandsporter omkring Camaiore, så I kan nyde en aktiv ferie i Middelhavets bølger. Omkring jeres feirehus i Camaiore rejser idylliske scenerier sig omkring jer og ligger grundlaget for en aktiv ferie i naturen.

Feriehuse i Camaiore

Feriehuse i Camaiore i kulturelle omgivelser

I denne smukke by kan I endelig få den perfekte ferie! Uanset om I foretrækker at slappe af under den toscanske sol, ligge på sandet og tage en dukkert i vandet, eller om I hellere vil udforske og opdage nye steder, vil et feriehus i Camaiore tilfredsstille jeres ønsker. Udover de smukke landskaber, kan I også beundre mange vigtige historiske bygninger fra fortiden i ​​Camaiore; den første er Badia di Camaiore, et sted for tilbedelse, der går tilbage til det 12. århundrede og er bygget i romersk stil. Derefter følger Pieve di Santo Stefano, kirken Santa Maria Assunta, kirken San Michele, den berømte Teatro dell' Olivo , bygget i 1600, og Villa Borbone delle Pianore, bestående af tre forskellige bygninger, bygget i 1964, den centrale struktur i det sene 18. århundrede og området mod syd i slutningen af ​​det 19. århundrede. Fra jeres sommerhus i Toscana kan I også besøge de mange begivenheder, messer og loppemarkeder, der finder sted hvert år i Camaiore, som Palio dei Rioni. For de interesserede og entusiasterne tilbyder Camaiore også to fantastiske museer, det kommunale arkæologiske museum og museet for den hellige kunst.

Ferie i Italien

Sommerhuse i Camaiore

Hos NOVASOL kan I vælge mellem en masse sommerhuse i Camaiore og omegn, som kan danne rammen om jeres næste ferie. I kan vælge mellem store luksuriøse feriehuse med f.eks. egen pool og havudsigt, eller mere enkle ferieboliger med dejlig beliggenhed og de faciliteter I har brug for. Uanset hvor I vælger at leje feriehus i Sydeuropa kan I vælge mellem tusindvis af feriehuse med egen pool, noget som kan forsøde jeres ferie den smule mere! I kan også vælge at leje en af vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres hund er velkommen uden ekstra omkostninger. Se vores katalog og vælg det sommerhus i Toscana, som I foretrækker.

Lokale specialiteter

Krydderier på kagen – Camaiore har mange specielle retter, der bare venter på at blive smagt! Forlad din ferielejlighed i Camaiore, tag en tur til centrum og gør dig klar på at opleve lækkerier som Scarpaccia, Necci og den mere traditionelle chokoladekage.