Feriehuse i Montaione

Midt mellem cypresser, vinmarker og olivenlunde finder I den maleriske landsby Montaione. Når I lader en feriebolig i Montaione danne rammen om jeres ferie i Toscana, er I tæt på alt det bedste, som Toscana har at byde på. I er dog samtidig langt væk fra de mere turistprægede områder samt hverdagens stress og jag.

Montaione ligger i bakkerne i det nordlige Toscana og i køreafstand til både Firenze og Pisa. Den romantiske atmosfære i byen er autentisk og afslappende og den omgivende natur indbyder til vandre- og cykelture. Byen emmer af historie, da den har været beboet siden romertiden, og der er et hav af spændende seværdigheder. Vil I have mulighed for at få en forfriskende dukkert, er det en god ide at leje en feriebolig med udendørs pool i Montaione.

Feriehus med pool nær Montaione

Populære feriehuse i Montaione

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Montaione

Loading...

Feriehuse med pool i Montaione

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Montaione

Loading...

Det skal I se i Montaione

Byens lange historie betyder, at I automatisk støder på seværdigheder, hvor end I bevæger jer hen. Start med San Regolo Kirken, der ligger i Montaiones historiske centrum. Den smukke kirke er et fantastisk eksempel på romansk arkitektur og kan dateres tilbage til 1300-tallet. Fra kirken har I udsigt over Piazza della Repubblica, som er byens centrale mødested.

Lidt uden for byen kan I opleve ”Toscanas Jerusalem” Sacro Monte di San Vivaldo, der også kan dateres tilbage til det 13. århundrede. Her har man forsøgt at kopiere Jerusalem og kapellerne. Klosteret og kirken emmer af mystik og fred. Sacro Monte di San Vivaldo ligger smukt i grønne, frodige omgivelser, og om sommeren kan I lytte til klassiske koncerter i klostrets overdækkede gange.

Når I lejer et feriehus i Montaione, vil I selvfølgelig også slentre rundt i byens historiske centrum, slappe af på fortovsrestauranterne, med et glas koldt hvidvin eller en kop kaffe, og bare være til. Byens hyggelige gader og pittoreske torve indbyder helt sikkert til masser af afslapning og rolige stunder.

Landskab i Montaione

Udflugter fra jeres feriebolig i Montaione

Med udgangspunkt i en ferielejlighed i Montaione, er I tæt på flere berømte renæssancebyer. Oplev underskønne Firenze og det skæve tårn i Pisa samt Lucca og Siena på dagsture. Der findes dog også masser af betagende oplevelser i umiddelbar nærhed af Montaione.

Den smukke by, Certaldo ligger kun 17 kilometer fra Montaione. Her kan I slentre rundt i det historiske centrum, hvor vin- og kunsthåndværksbutikker ligger, som perler på en snor. I er også kun en halv times kørsel fra en af de mest berømte middelalderbyer i verden, nemlig San Gimignano. Når man lejer feriebolig i Toscana er et besøg i San Gimignani et must. Byen ligger på toppen af en bakke, i det skønne landskab, og kan ses langt omkring med sine 14 tårne. Det er værd at besøge "Piazza della Cisterna" med den ottekantede brønd og den smukke "Duomo di San Gimignano". Udsigten fra Torre Grossa er betagende og der findes masser af hyggelige fortovscaféer, hvor I kan nyde en frokost eller et glas vin.

Ferieboliger i Pisa

Søger I en aktiv ferie i Montaione?

Selvom området er fredeligt og roligt, behøver I ikke at kede jer. Der findes utallige aktiviteter for både store og små. Tag på en guidet ”Vespa” tur i det fortryllende landskab og kom i ”Dolce Vita” stemning på det charmerende køretøj. I kan også deltage på en lidt mere udfordrende Quad tur gennem olivenlunde og vinmarker. Der findes masser af gode vandre- og cykelruter i de vidunderlige omgivelser, som selvfølgelig også kan udforskes på hesteryg. Endelig er der en fin goldbane i nærheden med pay and play.

Har I børn med på ferie i Italien, kan I vælge mellem flere forskellige vandlande, eventyrparker og traditionelle forlystelsesparker – f.eks. Pinocchios Park og Acqua Villa Cetina. Skulle vejret drille, er der også et indendørs legeland i nærheden. For de voksne, kan en afslappende dag i kurbadet ”Terme della Via Francigena” være et godt bud. Kurbadet ligger kun 6 kilometer fra Montaione og her er er der masser af forkælelses for både krop og sjæl.

Feriehus i Montaione

Mad og drikke i Montaione

Når I lejer en feriebolig i Italien, er I sikre på at få en gourmetoplevelse. Italienerne går utrolig meget op i mad og hver region har sine egne specialiteter og opskrifter. Prøv det lækre udvalg af kødpålæg, den hvide trøffel, de velsmagende oste, og ikke mindst brødet fra Montaione, der altid serveres med ekstra jomfruolivenolie, af højeste kvalitet. Dertil kan I drikke de vidunderlige vine fra området. Der findes masser af dejlige restauranter og vil I vide mere om de lokale specialiteter, kan I deltage på madlavningskurser eller udflugter til de omkringliggende vingårde.

Når I bor I en feriebolig i Montaione, kan I også handle på det lokale marked, der bugner af friskplukkede grøntsager, frugt og spændende lokale specialiteter. Hjemme i jeres feriebolig, kan I tilberede lækre måltider i ro og mag, og nyde dem under åben himmel. I en feriebolig oplever I masser af ny kultur og føler jer samtidig hjemme.