Feriehuse i Massarosa

Byen Massarosa strækker sig mellem sletterne og de nordlige bakker i Toscana og rør ved bredden af Massaciuccoli søen samt middelhavet og silhuetterne af det toscanske øhav. Området byder på et mangfoldigt naturligt miljø præget af toscanske landsbyer. Vores feriehuse i Toscana er ideelle for jer der ønsker at nyde en fordybelse i naturen og byernes kulturelle og historiske attraktioner.

Feriehuse i Massarosa

Populære feriehuse i Massarosa

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Massarosa

Loading...

Feriehuse med pool i Massarosa

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Massarosa

Loading...

Feriehuse i Massarosa i historiske omgivelser

Massarosa har været et blomstrende centrum siden forhistoriske tider, som byder på tydelige spor fra den romerske periode. Romerne byggede bl.a. et spa og en fantastisk villa i ren patricisk stil, som begge kan besøges. I det 16. århundrede blev en række elegante villaer bygget som blomster langs vejen, som stadig idag er et af de vigtigste turistmål i området. Rejsende på udkig efter historiske spor finder god grundt til eventyr og opdagelse i Massarosa, hvor vores feriehuse kan danne den perfekte base for afslapning og hygge. Nyd også stilheden i en båd på søen eller lyden af operaen Gran Teatro Puccini, I bestemmer helt selv med friheden der følger med leje af et feriehus i Massarosa.

Aktiv ferie i Massarosa

Aktiviteter og naturskønhed omkring Massarosa

Når I lejer et feriehus i Massarosa kan I glæde jer til at kaste jer ud til en masse sjove aktiviteter, hvor hele familien kan være med. Om sommeren vil det garanteret være et hit at tage på stranden eller nyde solens varme i jeres private pool ved feriehuset. I kan også bade i Massaciuccoli søen eller udforske den fra en båd. I det bakkede bagland velkommer et netværk af stier jer til skønne vandre- eller cykelture, hvor I kan nyde udsigten over kysten og det toscanske øhav. Flere steder er det også muligt at leje heste, hvis I ønsker at udforske landskabet på hesteryg. Der kan selvfølgelig også bookes dagsture til flere af regionens store attraktioner og seværdigheder, hvis I ønsker en mere aktivitetsrig ferie i Italien.

Feriehuse i Massarosa

Smagsoplevelser i og nær jeres feriehus i Massarosa

Vores sommerhuse i Toscana giver selvfølgelig også adgang til et varieret tværsnit af gastronomiske specialiteter! Fra festivalen for fisk, pupporina og Tordello (hhv. en typisk dessert og en type pasta fyldt med oksekød, svinekød og chard), så byder Massarosa på nye smagsoplevelser i verdensklasse. I et feriehus i Massarosa kan I selvfølgelig også lave mad på lokale råvarer ledsaget af fremragende toscansk vin. Her tilbringer man virkelig en uforglemmelig ferie, hvor man kan udforske alle regionens vidundere.

Feriehuse i Massarosa

Det er netop alt dette, og meget mere, der gør Massarosa til den specielle destination den er. NOVASOL tilbyder mange sommerhuse i hele Italien for at invitere til ægte italienske oplevelser med maden, vinen, historien og kulturen, som dette smukke land byder på! Vores feriehuse i Massarosa kommer i mange forskellige former og størrelser. I kan leje alt fra en enkel feriebolig med de mest basale faciliteter til en luksuriøs villa med f.eks. egen udendørs pool og tennisbane. Vælg blot søgekriterierne efter jeres behov og ønsker og find det perfekte feriehus i Toscana!