Feriehuse i San Gimignano

San Gimignano ligger i Toscana i provinsen Siena. Hos NOVASOL finder du sommerhuse i Italien, som giver dig en god ramme omkring din næste ferie og sikre et dejligt ophold med dine nærmeste. Oplev San Gimignano, og nyd livet. Drømmer du om ferieliv, sommerhuse og herlighed i Italien? Så book en af vores herlige feriehuse i San Gimignano og få opfyldt dine fantasier.

Ferie i San Gimignano Toscana

Populære feriehuse i San Gimignano

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i San Gimignano

Loading...

Sommerhus i San Gimignano

Middelalderbyen San Gimignano er byen med de mange tårne. Nogle af de rigeste familier konkurrerede tilbage i tiden om, hvem der var mest storslået. De, der havde mod og midler til at bygge de fleste og højeste tårne, vandt den største anseelse. Mange af tårnene står stadig strunkt den dag i dag og kan nydes ved selvsyn.

NOVASOL udlejer skønne sommerhuse i hele Italien og naturligvis også i San Gimignano i provinsen Siena i Toscana. Vores ferieboliger i Toscana har det hele, og du vælger selv, hvilken grad af luksus du kunne tænke dig at forsøde din ferie med.

Gå en tur gennem de snørklede gader i San Gimignano, og føl dig hensat til middelalderen. Byen er fantastisk smuk og betagende. Nyd et besøg i byens kirke, elsk at gyse på byens torturmuseum, og forestil dig bedsteborgernes tårn-bygger-konkurrence og den stemning, det må have skabt i byen.

Et ophold i denne italienske perle medfører også vinoplevelser ud over det sædvanlige. Besøg vingården Fattoria di Fugnano, og fryd dig over byens egen berømte, silkebløde hvide Vernaccia, som er hele rejsen værd.

Ferie i San Gimignano

Feriehuse i San Gimignano

Se vores udvalg af feriehuse i San Gimignano og find den ideelle ferielejlighed eller feriebolig i Toscana, som kan danne de perfekte rammer om jeres ferie. Benyt søgekriterierne øverst på siden til at indskærpe søgeresultaterne. I San Gimignano kan I finde ferieboliger med egen udendørs pool, sauna, med panorama udsigt og nær de bedste attraktioner og seværdigheder i området. I kan selvfølgelig også leje husdyrvenlige feriehuse, hvor I kan tage jeres hund med på ferie uden ekstra omkostninger. Uanset hvilken type feriebolig i San Gimignano I er ude efter, så er vi sikre på at I kan finde noget der passer til jeres behov og forventninger!

Feriehuse i Toscana