Feriehuse i Siena

Ferie i Siena

Feriehuse i Siena

Siena er hovedstad i provinsen Siena, der ligger i Toscana i det centrale Italien. NOVASOL tilbyder sommerhuse i Italien med både enkel og luksuriøs indretning. Du vælger selv. Drømmer du om ferieliv, sommerhuse og herlighed i Italien? Så book et af vores sommerhuse i provinsen Siena og få opfyldt dine fantasier.

Populære feriehuse i Siena

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Siena

Loading...

Feriehuse med pool i Siena

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Siena

Loading...

Sommerhus i Siena-provinsen

Provinsen og hovedstaden i den er navnesøstre. Det historiske centrum i byen Siena figurerer stolt på UNESCOS verdensarvsliste. Og netop det faktum er egentlig en meget god anbefaling og et tegn på, at stedet er et nærmere bekendtskab værd.

NOVASOL udlejer sommerhuse i Siena by og i provinsen Siena i forskellige standarder. For eksempel kan du vælge en af vores ferieboliger i Toscana med eller uden swimmingpool alt afhængigt af, hvordan du ønsker at holde din ferie i Italien. Nogle af vores gæster er glade for den helt enkle stil og indretning, og andre synes, at jo mere luksus der er, jo bedre er det.

Middelalderbyen Siena ligger i fantastiske Toscana, der sprudler af betagende landskaber, velsmagende vin og store kulturelle oplevelser. Torvet Piazza del Campo har form som en muslingeskal og ligger lige i hjertet af byen. På pladsen finder du det smukke rådhus, der har fungeret som inspirationskilde for arkitekten, der tegnede Københavns Rådhus!

Byens domkirke er helt fantastisk og regnes af mange for at være landets smukkeste. Nyd også Arezzo, Cortona og San Gimignano og den klassiske kurby Chianciano Terme.

Vintermarked i Siena

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/YRym95jSpic.jpg?itok=PPHsjSME","video_url":"https://youtu.be/YRym95jSpic","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0,"lazy\_load":1,"image\_style":"body\_large"},"settings\_summary":\["Embedded Video (Responsive)."]}