Feriehuse i Pistoia til leje

Lej et feriehus i Toscana og tag hele familien med til Pistoia, hovedstaden i regionen af samme navn, der er en mellemstor ferieby med ca. 90 tusinde indbyggere, der ligger lidt nord for de kendte toscanske feriebyer Lucca, Pisa og Firenze. I Pistoria er der masser at give sig til, masser at se og masser at opleve – især om sommeren! Fra en af NOVASOLs mange ferielejligheder og villaer i Toscana, får I en god base, hvorfra I nemt kan udforske den fascinerende by med sine utallige monumenter fra det romerske imperium og renæssancen. Byen ligger for foden af ​​Appenninerne og rundt omkring den, kan man opleve dele af den gamle fæstning Pistoriae. Med et feriehus i Toscana har I dog også altid mulighed for at få jer en aktiv ferie i naturen med fede aktiviteter, eller en afslappende dase-ferie ved poolen under sydens sol. Lyder dette som noget for jer? Så book jeres feriehus i Toscana allerede i dag!

Lej feriehuse i Toscana

Populære feriehuse i Pistoia

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Pistoia

Loading...

Feriehuse med pool i Pistoia

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Pistoia

Loading...

Must See seværdigheder ved feriehuset i Pistoia

Pistoia har en lang og rig historie, som har budt på opførelsen af en lang række ​​smukke bygningsværker, der I den dag i dag kan opleves fra jeres feriehus i Toscana. De feriegæster, der er begejstret for italiensk historie eller kultur, bør bestemt ikke gå glip af et besøg i San Zeno-katedralen, der har en storslået facade, interiør og ikke mindst historie. Katedralen er et vigtigt værk indenfor pisa-romansk kultur og har en lang række værdifuld skattekunst, som kan ses i museet, der findes inde i katadralen. Det indre af kirken er præget af søjler, tøndehvelv og smukke terracotta fliser og meget mere! En klar must see til ferien i Pistoia.

Hold ferie i Toscana omgivet af smuk natur

Seværdigheder og aktiviteter til ferien i Pistoia

Fra jeres feriehus i Pistoia er der masser af små spændende seværdigheder at se. Hospital Ospedale del Ceppo er en af disse, som blev grundlagt i det 13. århundrede og fik sit navn fra en udhulet træstamme, der indsamlede donationer til fattige og syge mennesker. På en rundtur i byen, bør I også besøge den smukke vestibule på hospitalet. I bør bestemt også opleve Palazzo del Comune, som blev bygget allerede i 1400-tallet, og i 1637 blev der bygget en overdækket bro mellem katedralen og Palazzoet. Palazzo's rådkammer har et smukt bjælkeloft, bygget i toskansk stil. På ferien i Toscana skal I besøge Museo Civico, som har sine flotte samlinger på palæets øverste etage. Der er også en række festivaler, der finder sted i Pistoia, hvor man som nysgerrig feriegæst, kan lære den italienske kultur bedre at kende. En af de mest kendte festivaller er bluesfestivalen om sommeren.

Hold ferie i toscana og smag al den gode mad

Lej feriehuse i Pescia

Den hyggelige ferieby Pescia, der er kendt for sit flotte blomstermarked er også altid sjov at besøge på en ferie i Italien. Byen kaldes den splittede by, fordi en stor flod snor sig gennem den. På et besøg i Pescia bør man besøge Porta Fiorentina-porten, der stammer fra det 18. århundrede og fører til Duomo’en. Dette blev bygget i 1693 på resterne af en romansk kirke. I kan også besøge biskoppens palads, hvor du kan beundre skulpturer og malerier fra middelalderen i bispedømmet. Noget som er sjovt for børnene at besøge, er figurens Pinocchios formodede hjem nær Pescia i den middelalderlige bjerglandsby Collodi.

Ferie i bjerglandsbyen Cutigliano

Som nævnt ligger Provinsen Pistoia i det indre af Toscana, mellem Bologna og Pisa. Netop her får familien rig mulighed for at tilbringe ferie i rolige omgivelser og smukke bjerglandskaber. Byen Cutigliano er kendt for sin interessante historie og ligger kun femogtyve kilometer nordvest for provinshovedstaden Pistoia, på sydsiden af ​​den 1973 meter høje Mount Libro Apertino ved den smukke dal Lima. Her er der ligeledes en lang række seværdigheder og attraktioner at se fra din feriebolig i Toscana. Man kan for eksempel tage på mountain bike, ride ture på hesteryg, vandre, besøge vinslotte eller bade i de mange floder og søer. Selve landsbyen, kan spores tilbage til middelalderen. I denne by kan I se Palazzo Pretoria, der blev bygget i det 14. århundrede og bærer våbenskjoldene fra de middelalderlige byherrer, Podestà og de syv bjerglandsbyer, som derefter sluttede sig sammen for at danne et samfund. Tæt på denne smukke by, finder I Rivoreta, hvor vi vil anbefale et besøg på Museo della Gente dell'Appennino Pistoiese.

Smag på Toscana på din ferie i Italien

Feriegæster der elsker mad og gode vine, bør bestemt leje et feriehus i Italien, der er kendt for sin fantastiske gastronomi. På en ferie i Pistoia kan i nemt prøve en lang række lokale delikatesser og gode vine fra lokale marker. I kan blandt andet tage på besøg på en af de mange vingårde og få jer en rundtur og en lille smagsprøve. På jeres ferie i Pistoia bør i prøve schiacciata, friskbagt toskansk brød eller noget af det fantastiske kød så som fiorentina steak. Lyder dette som noget for dig? Så book dit næste feriehus i Toscana i dag, hvor du kan slappe af, smage god mad og vine, lære de varme indbyggere i Toscana at kende og tilbringe en uforglemmelig ferie, som i sent vil glemme!