Feriehuse i Lucca

Lucca-provinsen har altid lokket mange elskere af Italien til, derfor har NOVASOL selvfølgelig også her et udsøgt udvalg af sommerhuse til leje. Vi glæder os til at se dig i Lucca. Sommerhuse i Italien, sommerhuse i Lucca ved floden Serchio: NOVASOL leverer varen.

Ferie i Toscana

Populære feriehuse i Lucca

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lucca

Loading...

Feriehuse med pool i Lucca

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lucca

Loading...

Sommerhus i Lucca-provinsen

Lucca ved floden Serchio er en af de mest charmerende byer i Toscana. Byen, som også er hovedby i hele Lucca-provinsen, blev grundlagt af etruskerne og siden romersk koloni, hvilket ses tydeligt, især i centrum omkring Piazza San Michele, hvor bl.a. det oprindelige romerske gadenet er bevaret.

Italien har i årevis været et populært feriemål, og NOVASOL har naturligvis masser af gode tilbud på sommerhuse fordelt over hele landet. Lucca-provinsen er blot et af de mange herlige områder, hvor du kan leje dig ind i vores lokale ferieboliger. Vi har noget for enhver smag: villaer, landhuse og lejligheder. Med eller uden pool. Du bestemmer helt selv, når det kommer til din feriebolig ved Toscanas kyst.

Selv byen Lucca ved floden Serchio er noget helt særligt med den stadig intakte bymur hele vejen rundt. Man kan spadsere turen rundt på små fire timer. I centrum er særligt den imponerende San Michele-kirke et besøg værd. I et hus lige over for kirken blev den berømte operakomponist Puccini født i 1858, faderen til bl.a. 'La Bohème' og 'Madame Butterfly'.

Får du pludselig en ustyrlig lyst til en tur til Støvlelandet? Så book et feriehus i Toscana med NOVASOL allerede i dag- det er nemt, og det er hurtigt.

Ferieboliger i Lucca