Feriehuse i Chianti

Chianti er god vin, smukke omgivelser og herlig ferie. NOVASOL har masser af skønne sommerhuse i Italien. Vi glæder os til at byde dig velkommen her i Chianti. Hold ferie et et af vores sommerhuse i Chianti i provinsen Siena, fordi Italien er dejlig og fordi NOVASOL har det største udvalg og de skønneste sommerhuse.

Ferieboliger i Chianti

Populære feriehuse i Chianti

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Chianti

Loading...

Feriehuse med pool i Chianti

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Chianti

Loading...

Sommerhus i Chianti

Chianti i provinsen Siena er meget mere end et verdensberømt vinområde - det er også fabelagtig smuk natur. Overalt ser du bølgende bakker og dale og vinstokke, der gror på skråningerne side om side med oliventræer og cypresser. Et syn, der kan få selv den mest fortravlede person til at stoppe op og bare nyde.

Lige meget hvor i Italien du ønsker at rejse hen, så har NOVASOL et stort og spændende udvalg af sommerhuse at tilbyde dig. Her i Chianti kan du fx bo i lejlighed i et herligt bondehus, i et stenhus i en stille landsby eller i en totalrenoveret 'borgo' fra middelalderen. På nettet kan du se billeder og beskrivelser af alle vores ferieboliger, og du kan også booke her - det er nemt, og det er hurtigt.

Når først du har fundet dig til rette i dit ferieidyl i Chianti er det bare med at komme ud og opleve den smukke natur, besøge de hyggelige små byer og smage på den herlige vin. Følg eksempelvis vinruten fra Firenze til Siena (93 km) gennem Greve in Chianti og Radda in Chianti.

Feriehuse i Toscana

Ferieboliger i Toscana

Ferieboliger i Toscana er blandt de mest populære i Italien. Det smukke område med de mange charmerende byer og dejlige udflugtsmål, tiltrækker hvert år mange feriegæster. Har du fået lyst til at holde ferie i Toscana, så er det en god ide, at booke den feriebolig i Toscana, som du drømmer om, i god tid.

Læg trygt din næste ferie i hænderne på NOVASOL. Vi har 40 års erfaring i sommerhusudlejning og har altid bestræbt os på at skille os ud fra andre ved at have en højere kvalitet og en bedre service.

Ferie i Toscana