Feriehuse i Pomarance

Pomarance er en kendt landsby beliggende på bakkerne der adskiller Trossa dalen. Fra vores feriehuse i Pomarance kan I drage på unikke oplevelser præget af toscanske traditioner, god mad og lækre vinsmagninger! Uanset om I vælger at bo i byen eller på landet, så kan vores feriehuse opretholde vores gyldne standarder og garantere afslapning i idylliske omgivelser. Se vores feriehuse i Italien og glæd jer til en helt fantastisk ferie sammen med familien eller vennerne præget af solrige dage, mad i verdensklasse og hyggelige stunder.

Feriehuse i Toscana

Populære feriehuse i Pomarance

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Pomarance

Loading...

Feriehuse med pool i Pomarance

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Pomarance

Loading...

Feriehuse i Pomarance nær historiske seværdigheder

Der venter altid mange historiske højdepunkter når man lejer feriehus i Toscana. Pomarance byder dagen idag stadig på sin middelalderlige borg og de omkransende mure. I landsbyen kan I bl.a. beundre de tre legendariske porte og kirken af St. Johannes Døberen, som er hjem til fem værker af maleren og arkitekten Cristofo Roncalli fra det 17. århundrede. De vigtigste gader i byen er endvidere foret med våbenskjolde og renæssance bygninger fra det 15. århundrede, såsom Mugnaini-Ricci huset og familien Lardereis bopæl. Udover at byde på muligheden for at udforske disse historiske seværdigheder blandt mange andre, så befinder byen sig i et fortryllende landskab. Oplev også teatret ’Coraggiosi’ fra det 19- århunderede, som er bygget i stil med klassisk italiensk teater og for nyligt blev renoveret. Her afholdes jævnligt koncerter og kulturelle begivenheder. I midten af provinsen Pisa tæt på Firenze, byder Pomarance på grønne landskaber og et stort netværk af stier, der giver adgang til en lang række fantastiske udsigtspunkter blandt seværdighederne. Når I tager på ferie i et feriehus i Italien er det altid helt op til jer selv om I vil på lange dagsture eller hellere vil nyde stilheden ved jeres private pool sammen med dem i holder af.

Feriehuse i Pomarance

Højdepunkter nær jeres feriehus i Toscana

Rundt omkring i kommunen Larderello kommer I forbi flere geotermiske og industrielle anlæg til udnyttelse af borsyre, som er bæredygtige og ikke forstyrer naturen omkring sig. De nysgerrige kan besøge det geotermiske museum i Lardon og opdage, hvordan man har lært at tæmme og udnytte naturens kræfter på helt nye måder. Med et sommerhus i Pomarance venter der adskillige unikke oplevelser og nye eventyr, men selvfølgelig også massere af mulighed for hvile og afslapning i jeres sommerhus, som er udstyret med præcis den grad af luksus som I forventer. Vores feriehuse i Toscana er i en klasse for sig selv. Tag på en tur ud i landskabet og bevæg jer mod Rocca Sillana, der befinder sig på en bakketop og dominerer Cecina dalen. Denne charmerende middelalderfæstning åbnede for offentligheden fra få år siden og byder på en smuk udsigt og malerisk nattelys. Derudover bør I overveje at opleve Cecina floden, hvor man kan bade og dykke, samt Masso delle Fanciulle, som er kendt for sin betagende naturskønhed og en gammel legende. I selve Pomerance finder I tennisbanner, basketbaner, supermarkeder og skønne restauranter, som I kan tage forbi efter en lang dag på eventyr.

Villaer og feriehuse i Pomarance

NOVASOL udlejer mange forskellige feriehuse, villaer og ferielejligheder i Pomarance og omegn i alle prisklasser og med alle grader af luksus. I kan leje villaer og feriehuse med egen udendørs pool, tennisbane, spa og panoramaudsigt over omgivelserne. Hvis hele familien skal med på ferie i Toscana, kan I leje store feriehuse med plads til op til 20 personer og selvfølgelig også husdyrvenlige ferieboliger, hvor jeres hund er velkommen helt uden ekstra omkostninger. Uanset hvad I er ude efter, så er vi sikre på at I kan finde noget der passer til jeres krav og forventninger. Se vores feriehuse og villaer øvers på siden og tilpas resultaterne ved brug af søgekriterierne.