Feriehuse i Monteriggioni

Monteriggioni er en lille og charmerende middelalder-landsby, som ligger smukt, omkranset af gamle mure i et overdådigt, betagende landskab. Her kan I opleve det autentiske Toscana, i en afslappet atmosfære, hvor tiden næsten står stille. Monteriggioni emmer af historie og romantik og den vidunderlige udsigt, over det smukke landskab, kan tage pusten fra enhver.

Ferie i Monteriggioni

Populære feriehuse i Monteriggioni

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Monteriggioni

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Monteriggioni

Loading...

Smukke og autentiske oplevelser i Montereggioni

I byens smalle stræder findes der små butikker med kunsthåndværk og specialiteter. I kan nyde et glas koldt hvidvin på en fortovsrestaurant, mens I betragter livets stille gang bland de lokale. Når I lejer en feriebolig i Monteriggioni, kan I nyde en middag på en af områdets bedste restauranter, Il Pozzo, som især er kendt for sin papardelle med vildsvin.

Monteriggioni har flere gange været centrum for filmoptagelser, hvor den helt særlige atmosfære har spillet hovedrollen. Når I lejer en feriebolig i Toscana, bor I sjældent ved havet – vil I alligevel gerne kunne tage en forfriskende dukkert, kan det anbefales at leje et feriehus med pool i Monteriggioni. Ved poolens kant og i det friske vand kan I finde plads til ren afslapning og ikke mindst en svalende dukkert, når sommersolen står højt på himlen.  Monteriggioni ligger tæt på den ikoniske by Sienna og i et bakket område prydet af duftene cypresser, vinmarker og olivenlunde samt smukke farver over solsikkemarker om sommeren.

Oplevelser ved Monteriggioni

Gå på opdagelse i Monteriggioni

Når I lader en ferielejlighed Monteriggioni danne rammen og jeres ferie i Toscana, vil I hurtigt føle jer hjemme. Den charmerende by er overskuelig, og let at finde rundt i. Monteriggioni blev oprindelig bygget som et fæstningsværk, der skulle vogte over indgangen til Val de Elsa og Siena. Det ser man tydeligt den dag i dag. Når I passerer den middelalderlige port, mærker I med det samme historien vingesus og I kan nyde udsigten til de 14 velbevarede tårne, der kan ses vidt omkring. Byens torv, Piazza de Roma, er samlingssted for de lokale. Det er også her, at I finder Santa Maria Assunta kirken. Tidligere var Piazza de Roma centrum for en stor urtehave, hvor man kunne sikre sig friske grøntsager, selv under belejring. I juli måned er der middelalderfestival i byen – en spændende og festlig oplevelse for både store og små.

Landskab Monteriggioni

Lyst til aktiviteter i ferien?

Det skønne område omkring Montereggioni indbyder til at gå på eventyr med en picnickurv eller en rygsæk. Tag på vandretur mellem frodige vinranker og skyggefulde olivenlunde, eller lej en cykel og udforsk området på to hjul. Man kan flere steder leje heste og deltage på guidede ture, hvor man kommer helt tæt på det frodige landskab. Der arrangeres også vinture til områdets mange vingårde.

Når I lejer feriebolig i Toscana, er et besøg i Siena et must. Alene turen dertil, i det bakkede landskab, med duftene cypresser, vinmarker og olivenlunde er en oplevelse. Besøgende må ikke parkere i Siena, men der findes store parkeringshuse uden for byen, hvorfra der kun er en kort spadseretur til centrum. Til gengæld er der stor set ingen trafik i den gamle middelalderby med de hyggelige stræder og pittoreske torve. Midt i Siena ligger byens hjerte, Piazza del Campo. Piazza del Campo, en af Italiens mest storslåede pladser med flere ikoniske bygninger. Rundt om den muslingeformede plads ligger cafeer og spændende butikker som perler på en snor. Tæt på finder I en anden af Sienas smukke pladser, Piazza del Duomo. Her ligger også den pompøse domkirke, som bestemt er et besøg værd. I Siena hersker en livlig atmosfære og byen har et fantastisk udvalg af restauranter og cafeer. I kan også besøge andre spændende byer som Lucca, Firenze, Colle di Val d´Ellsa og San Gimignano, når I lader et feriehus i Monteriggioni danne rammen om jeres ferie i Italien.

Attraktioner Siena

Ferie i Italien er ferie med mange dejlige smagsoplevelser

Italien er et mekka for madelskere og vininteresserede. Når I lejer en feriebolig i Italien, er I altid tæt på autentiske, italienske restauranter, der tilbereder lækre måltider fra bunden. Hver by og hvert område har sine helt egne specialiteter, men frisklavet pasta med skaldyr, fisk eller kød finder I overalt. Olivenolie, hvidløg og bønner er også ingrediens i mange toskanske retter. Dertil drikkes selvfølgelig de lokale vine, som I kan købe direkte på områdets vingårde, der ligger midt i de grønne vinmarker. Med et feriehus i Italien som feriebase, kan I handle på det lokale marked og tilberede de lækreste retter hjemme på terrassen og bagefter nyde måltidet i ro fred under åben himmel. 

Monteriggioni er det perfekte valg for jer, der gerne vil opleve en autentisk stemning, romantik og ægte toskansk atmosfære.