Feriehuse i Cortona

Cortona er med sin smukke beliggenhed en sand oase for ferietrængende. NOVASOL har sommerhuse mange spændende steder i Italien - og Cortona er klart et af højdepunkterne. Forelsk dig i Cortona i et af vores dejlige sommerhuse i Arezzo-provinsen. Der er så smukt i Italien og vores sommerhuse har en høj standard.

Ferieboliger i Cortona

Populære feriehuse i Cortona

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Cortona

Loading...

Feriehuse med pool i Cortona

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Cortona

Loading...

Sommerhuse i Cortona

Cortona er en henrivende etruskerby midt i Chiana-dalen i det, der ofte bliver omtalt som Italiens smukkeste region Toscana. Med sin beliggenhed 600 meter over havet er der fra byen den mest fantastiske udsigt over hele området. Et must for alle italiensfarere!

NOVASOL et spændende udvalg af lokale ferieboliger i Toscana - også her i Cortona. Ligegyldig hvor du lejer et at vores sommerhuse i Italien, kan du også her selv bestemme hvilken størrelse, pris, beliggenhed og indretning, dit hus skal have. Kryds dine ønsker af i søgekriterierne, så finder du nemt og hurtigt frem til lige præcis din kommende ferieidyl.

Cortona i provinsen Arezzo er med sin antikke bykerne utroligt charmerende og spændende at udforske. Gå tur i de smalle gader, og nyd de flotte gamle bygninger. Husk også at smage en ægte italiensk pizza på en af byens mange hyggelige restauranter.

NOVASOL har 40 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi har altid sat en ære i at levere en god service og en høj kvalitet. Som vi siger: 'Det vi lover, det holder vi - og helst lidt mere'.

Ferie i Toscana