Feriehuse i Volterra til leje

Lej en af NOVASOLs mange feriehuse i Volterra og oplev historiens vingesus i den gamle middelalderby! Den smukke ferieby Volterra ligger i provinsen Pisa, hvor fantastiske attraktioner som byen Lucca eller storslåede Firenze, ikke er længere end en dagstur væk i bil. Volterra er i sig selv et besøg værd, fordi byen er urgammel og byder på masser af seværdigheder så som Porta all’Arco, der er den gamle byport. Der er dog også en lang række sjove aktiviteter og seværdigheder i området omkring byen, som i kan tage rundt og opleve. Derudover er naturen fantastisk og hvor end i kommer hen vil i kunne smage lokale vine og andre delikatesser. I kan booke jeres feriehus i Toscana allerede i dag, hvis alt dette lyder som noget for jer?

Hold ferie i Toscana omgivet af smuk natur

Populære feriehuse i Volterra

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Volterra

Loading...

Feriehuse med pool i Volterra

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Volterra

Loading...

Naturen omkring dit sommerhus i Volterra

Drømmer du om en ferie i Toscana? Så frygt ej! Vi har masser af ferieboliger i Volterra, som er et af de smukkeste steder i Italien at holde ferie. Feriebyen Volterra ligger i det smukkeste bjergområde i provinsen Pisa, som også er kendt for sit skæve tårn. Byen byder blandt andet på Palazzo dei Priori, der af mange betragtes som et af de flotteste bygninger i Italien. Denne ligger lige i hjertet af byen og er en af ​​de ældste bygninger i sin art i Toscana. Med andre ord: glem ikke kameraet, her er mange uforglemmelige ting at fotografere. Volterra er også den perfekte feriedestination for familien, som drømmer om en aktiv ferie i Italien. Her kan I nemt udforske de store smukke skove, naturreservater, floder og klippeformationer, der gemmer sig i det smukke landskab. Er i til aktiv ferie i Naturen, bør I besøge Balzeklipperne, Pavonedalen og de to naturreservater Montenero og Berignone. Her er der oplevelser at hente for hele familien!

Oplev den fantastiske ferieby Volterra fra et sommerhus

Smag på Toscana på din ferie i Italien

Man behøver dog ikke være aktiv på en ferie i Volterra. Vi har en lang række feriehuse med pool, hvor du og familien kan slænge jer i solen hele dagen. Og hvad bedre end at slappe af med god mad og vin? Toscana er kendt for sit fantastiske køkken og gode lokale vine, som I har rig mulighed for at tage rundt og smage på de lokale vingårde. Tager i på restaurantbesøg skal i sørge for at være godt sultne, for mad serveres der rigeligt af. En af de mest kendte specialiteter i Toscana, er Fiorentina steaken, hvor der serveres over et kilo kød! Er man ikke til kød, går man aldrig galt i byen med en italiensk pizza. Af gode vine, bør I smage de lokale Chianti vine på jeres ferie i Volterra. Lyder dette som noget for dig? Så book dit næste feriehus i Toscana i dag, hvor du kan slappe af, smage god mad og vine, lære de varme indbyggere i Toscana at kende og tilbringe en uforglemmelig ferie, som i sent vil glemme!

Hold ferie i Volterra og oplev den smukke natur

Aktiviteter ved feriehuset i Volterra

Hvis I er sultne efter flere eventyr efter at have set naturen, brugt lange dage ved poolen og besøgt de mange gode restauranter i Volterra, er der masser af aktiviteter og seværdigheder, som kan opleves i Toscana. Palazzo Viti, Piazza dei Priori og Porta all’Arco er tre must see seværdigheder, som i finder tæt på jeres feriehus i Volterra. Derudover kan I tage forbi den hyggelige delikatessebutik La Cantina di Fabio, der byder på alt hvad hjertet begærer af vine og specialiteter. Volterra er også hjemsted for det uhyggelige Mesuo della Tortura, eller Toturmuseet på dansk. Tæt på jeres feriehus i Toscana vil I også kunne finde et hav af ture i naturen på hesteryg, afmærkede cykelruter og guidede ture i nature, hvor hele familien kan være med.

Lej feriehuse med pool i Toscana

Drømmer du om en ferie i Italien med hele familien? Så kunne et feriehus i Toscana, nærmere bestemt, den idylliske middelalderlandsby Volterra , være en oplagt ferie destination for jer! NOVASOL har en lang række sommerhuse med pool i Italien og her er Volterra ingen undtagelse – hos os finder I feriehuse der passer til alle behov og prisklasser. Book jeres næste feriehus i Toscana allerede i dag og få en dejlig ferie for hele familien!