Ferieboliger i Gambassi Terme

Gambassi Terme i Toscana, beliggende mellem Volterra og Firenze, har altid været et område af hyppig passage: etruskiske, romerske og middelalderlige rejsende, især pilgrimme langs via Francigena, har bevist Gambassi Termes gæstfrihed. Lej et af vores feriehuse i Gambassi Terme og nyd dette paradis med dine kæreste, så som I har fortjent det!

Feriehuse i Gambassi Terme

Populære feriehuse i Gambassi Terme

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Gambassi Terme

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Gambassi Terme

Loading...

Sommerhuse midt i Gambassi Terme's historie

Gambassi Terme har bevaret vigtige spor af sin fortid, herunder grave og andre etruskiske og romerske rester i det arkæologiske område Poggio all'Aglione; De arkæologiske fund fra den periode kan bl.a. beundres i det civile palads i byen og på museet for arkæologi i San Miniato. Mange af vores feriehuse i Gambassi Terme er blot et stenkast fra centrum og er forbundet med alle de store turistcentre af betydning, så I hurtigt og nemt kan planlægge jeres feriedage. Vores sommerhuse i Toscana vil gøre din ferie enkel og betydningsfuld. De er udstyret med præcis den grad af komfort og luksus I ønsker, såsom rummelige interiør- og udendørsområder, svømmebassiner, terrasser med udsigt og meget mere!

Afslappet ferie i Toscana

Gambassi 'Terme' – kurbade på stribe!

Gambassi Terme har ikke fået sit navn helt tilfældigt. Faktisk er der på dette område nogle af de smukkeste og rigeste kurbade i hele Toscana! Nogle af disse kurbade er nedsænket i den grønne kommunale park for at sikre tilgængelighed og en særligt kvalificeret medicinsk-videnskabelig kur, kort sagt er de placeret i de ideelle sammenhæng for at fremme ren afslapning. På samme måde er vores ferieboliger i Gambassi Terme varierede og designet specielt til jeres afslapning. Alle NOVASOLs feriehuse er individuelt indrettede, så jeres ophold bliver uforglemmeligt og uopretteligt!

Feriehuse i Gambassi Terme

Vores ferieboliger i Italien er varierede og mulighederne er mange! Vælg det feriehus som bedst passer til jeres behov, det er nemt! I skal blot kigge øverst på siden og indstille søgekriterierne efter jeres ønsker og behov. Med et par klik finder du dig selv i en af vores smukkeste ferieboliger i Gambassi Terme! Slap af, tag plads og tag dig tid til at forstå, hvilken af ​​vores ferieboliger i Toscana, du vil tilbringe din næste ferie i! Giv dig selv en drømmeoplevelse, begynd at planlægge din næste ferie!