Feriehuse i Firenze

Firenze er verdensberømt og det er der mange grunde til - byen er simpelthen fantastisk. Fra et feriehus i Firenze kan du opleve Davidsstatuen og den smukke udsigt over byen samt kunst i lange baner, der er skabt af nogle af verdenshistoriens største kunstnere, så som Leonardo Da Vinci. Du kan også gå på opdagelse i de gamle renæssancegader og tage en tur over den berømte bro Ponte Vecchio, der går over Arnofloden. NOVASOL har et stort udvalg af feriehuse i Italien - og du finder naturligvis også en lang tække flotte feriehuse i Firenze. Drømmer du om at se en af verdens fedeste byer, som bare har det hele; kunst, arkitektur, charme, gastronomi og shopping? Så book din ferielejlighed i Firenze allerede i dag!

oplev denne fantastiske udsigt fra et feriehus i firenze

Populære feriehuse i Firenze

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Firenze

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Firenze

Loading...

Hvorfor leje feriehus i Firenze?

Firenze er både en by og en provins i det smukke Toscana centralt i det italienske støvleland. Byen er hovedby ikke blot for selve provinsen, men også for hele regionen Toscana. Allerede i Middelalderen var den et vigtigt handels- og finanscenter og bliver af mange opfattet som arnestedet for den italienske renæssance.

For alle der rejser til Toscana, er det et must at besøge byen Firenze, hvor den berømte Medici-familie sad enevældigt på magten tilbage i 1400-tallet. Medici-familien havde blandt andet en stor forkærlighed for kunst, og derfor er Firenze også hjemsted for en lang række af museer - blandt andet museet Galleria degli Uffizi, hvor man kan opleve nogle af de vigtigste renæssancemalerier. Man bør heller ikke snyde sig selv for et besøg til Galleria dell'Accademia, der huser Michelangelos verdensberømte David statue.

Byens historiske centrum kom på UNESCOs verdenskulturarvsliste allerede i 1982. Og når man ser det, forstår man hvorfor. Tag blot den smukke bro Ponte Vecchio over floden Arno, der er kendt for de mange juvelbutikker, samt guld- og sølvsmede eller den gotiske domkirke Cattedrale de Santa Maria del Fiore

Ligesom alle andre steder i Italien, hvor NOVASOL lejer sommerhuse ud, kan du også i Firenze-provinsen vælge mellem et hav af forskellige muligheder. Tjek udvalget og få alt at vide om vores skønne ferieboliger i Toscana. Book din næste ferie med NOVASOL sommerhusudlejning allerede i dag. Det er nemt, det er hurtigt, og du kan gøre det i ro og mag, lige når det passer dig.

oplev arnofloden fra et feriehus i firenze