Feriehuse i Pisa

Hold ferie på ægte toskansk manér i smukke Pisa med NOVASOL. Vi har et stort udvalg af sommerhuse til leje i hele Italien, og du finder os naturligvis også her i Pisa-provinsen. Feriehus i Italien? Nyd livet i et af vores dejlige sommerhuse i Pisa-provinsen. Hos NOVASOL kan du vælge netop den bolig, der passer til dig. Vores udvalg af sommerhuse er stort og varieret.

Ferie i Toscana

Populære feriehuse i Pisa

Loading...

Sommerhus i Pisa-provinsen

Pisa er både navnet på byen tæt ved Arno-flodens udmunding og på provinsen Pisa i Toscana-regionen. Selve byen er kendt langt ud over landets grænser på grund af det berømte skæve tårn, som trækker rigtig mange besøgende til hele året rundt.

Også i Pisa kan du vælge mellem en masse herlige sommerhuse. NOVASOL har et stort udvalg af ferieboliger i alle spændende egne af Italien, og det gælder naturligvis også for Pisa-provinsen. Vi har traditionelle toskanske landsteder, gamle istandsatte bondehuse og spændende ferielejligheder med solfyldte altaner og adgang til swimmingpool. Se billeder og beskrivelser og bestil din drømmeferie allerede i dag.

I Pisa by skal du selvfølgelig opleve det skæve tårn, som er med på UNESCOs verdenskulturarvliste. Ud over tårnet på Piazza dei Miracoli er også domkirken, dåbskapellet og den overdækkede kirkegård et besøg værd. Hele byggeriet vidner om Pisas storhedstid, hvor den var en af landets vigtigste og rigeste handelsbyer.

Kom og oplev denne fantastiske by og egn under den herlige italienske sol. NOVASOL glæder sig til at byde dig og din familie velkommen i et af vores charmerende feriehuse i Toscana.

Ferieboliger i Pisa