search

Sommerhus Knebel

Drømmer I om en afslappende ferie, i naturskønne omgivelser, tæt på alle Djurslands attraktioner? Så er et sommerhus i Knebel det rette valg for jer. Det hyggelige sommerhusområde ligger helt ud til vandet og tæt på Nationalpark Mols Bjerge. I er omgivet af et spektakulært landskab, fyldt med gamle stendysser, der rummer årtusinders historie plus eventyrlige slotte og herregårde. Naturen indbyder til trave- eller cykelture i det bakkede landskab. På den dejlige strand kan I trave ture eller slappe af i solen om sommeren. Den hyggelige købstad Ebeltoft, med toppede brosten og masser af butikker, ligger en kort køretur fra området.

Udsigt fra sommerhus i Knebel

5 gode grunde til at leje sommerhus i Knebel  

  • Uforglemmelige naturoplevelser i Nationalpark Mols Bjerge
  • Idyllisk område med ro og fred 
  • Tæt på attraktioner som Djurs Sommerland og Ree Park
  • Mulighed for besøg i Ebeltoft og Aarhus
  • Perfekt til en aktiv ferie i naturen

Stranden ved jeres sommerhus i Knebel   

I Knebel finder I let jeres helt egen plet at nyde solen på ved stranden. Stranden er børnevenlig med lavt vand og sand/sten bund. Nogle steder langs stranden er der etableret badebroer.

Lej sommerhus i Knebel lige ved stranden

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Knebel  

Naturen er i højsædet når I vælger et sommerhus i Knebel. Her finder I nogle af de ypperste vandre, cykel- og ridestier i Danmark. Tag picnickurven med og begiv jer ud i det blå, hvor den enestående natur venter jer. I kan evt. starte en vandretur ved Mols laboratoriet eller Karpenhøj Naturcenter, hvor I får masser af spændende informationer om området. På centret kan I også deltage i guidede ture og events.

For lystfiskere er området et sandt paradis. Her ligger gode fiskepladser som perler på en snor. I kan også vælge mellem flere forskellige  put and take søer eller tage på fisketure med en lokal fiskekutter. På Djursland er der desuden mulighed for kanoture, tennis og golf.

Udflugter fra jeres sommerhus i Knebel  

Med udgangspunkt i jeres sommerhus i Knebel, har I masser af spændende udflugtsmål ingen for rækkevidde. Pak en kurv med kaffe eller en flaske vin, og sæt kursen mod Kalø Slotsruin, der ligger omgivet af det glitrende hav. I kommer dertil af Danmarks ældste middelaldervej og kan nyde den skønne natur og historiens vingesus.

I må heller ikke gå glip af et besøg i den gamle købstad Ebeltoft, som måske er en af Danmarks hyggeligste byer. De små gader med toppede brosten og skæve bindingsværkshuse emmer af idyl. Shop igennem i de mange sjove butikker og nyd en pause på en fortovscafe. Det er også i Ebeltoft, at I kan besøge Fregatten Jylland og udforske hvordan det var at være til søs i gamle dage.

Smilets by, Aarhus, ligger mindre end en times kørsel fra Knebel og her kan I bl.a. opleve Den Gamle By, Aros, Tivoli Friheden, Strøget og den livlig atmosfære langs åen, med de mange cafeer og restauranter.

Lej somemrhus i Knebel og besøg Aros i Aarhus

Sommerhus i Knebel til en ferie i børnehøjde

Børn elsker at være i sommerhus på Djursland. Her er nemlig masser af sjove aktiviteter og attraktioner for familiens yngste. Tag en tur i Ree Park og kom helt tæt på alle de vilde dyr. I kan også tage på en Safari eller snuppe en tur med det fine, gamle tog.

For legebørn og barnlige sjæle i alle aldre, er en tur i Djurs Sommerland et must! Her venter der jer eventyrlige oplevelser for hele familien i Nordens største sommerland. Prøv de mange sjove forlystelser og det vilde badeland.

Endelig må I ikke gå glip af et besøg i Kattegatcentret, som har åbent det meste af året. Her kan I udforske verden under havets overflade, klappe en fisk og se de søde sæler. For både Ree Park, Djurs Sommerland og Kattegatcentret gælder det, at I får rabat på entreen, når I lejer sommerhus gennem NOVASOL. Vi har flere gode kundefordele i Danmark, som kan give jeres ferie i Danmark et ekstra pift. 

Lej sommerhus i Knebel og besøg Djurs Sommerland

Sommerhus i Knebel - hele året

Det er ikke kun i sommerhalvåret, at I kan nyde en afslappende ferie i et sommerhus i Danmark. Hver årstid har sin egen charme. Et sommerhus er den perfekte ramme for et pusterum fra hverdagen, hvor man kommer helt ned i gear.

I Knebel er der den fordel, at I har Ebeltoft og Aarhus i nærheden, så der er masser af udflugtsmål og aktiviteter hele året rundt. I kan vælge præcis det sommerhus, der passer til jer. Skal det være med hund tilladt, med pool eller spabad, eller drømmer I om havudsigt og masser af plads? I vælger helt selv – også om det skal være en hel uge, en endnu længere ferie eller bare 3 overnatninger som et kærkommen pause fra hverdagen.

Et sommerhus i Knebel er perfekt for jer, hvis I vil bo idyllisk i naturen og samtidig være tæt på masser af sjove oplevelser.