search

Sommerhus i Boeslum Bakker

De fleste kender feriebyen Ebeltoft, men det er måske ikke alle, der har hørt om Boeslum Bakker, der er et lille sommerhusområde på bagsiden af Ebeltoft. Ret beset hænger Ebeltoft og Boeslum Bakker sammen, men blandt de lokale er det bestemt vigtigt at distingvere imellem de to. Som navnet antyder, ligger Boeslum Bakker i et naturskønt og kuperet terræn, der også dominerer landskabet på det sydlige Djursland, og her får I det bedste fra begge verdener med Kattegat på den ene side og Ebeltofts byliv på den anden.

Selvom Syddjurs især er kendt for sin fantastiske natur, så får I meget mere end bare smukke omgivelser, når I holder ferie i Boeslum Bakker. Lige rundt om hjørnet ligger Ebeltoft, der de seneste år har undergået en positiv udvikling og i dag er meget mere end bare Fregatten Jylland. Det er især værd at fremhæve den gamle maltfabrik, der i 2018 blev omdannet til kulturhus og i dag rummer både café, bryghus, restaurant og meget mere. Listen med grunde til at booke et sommerhus i Boeslum Bakker er lang, men det skal I næsten selv have lov til at udforske.

 

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Boeslum Bakker

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Boeslum Bakker. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Boeslum Bakker og oplev alt, hvad Syddjurs har at byde på.

 

3 gode grunde til at tage på ferie i Boeslum Bakker

1. Naturskøn beliggenhed på Syddjurs

2. Kun et stenkast fra Kattegat

3. Tæt på store & små attraktioner 

 

3 populære attraktioner i nærheden af Boeslum Bakker

1. Djurs Sommerland

2. Nationalpark Mols Bjerge

3. Ree Park Safari

 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 
Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.