search

Sommerhus i Begtrup Vig

I naturskønne omgivelser på Mols, ligger det hyggelige sommerhusområde Begtrup Vig. Her kan I virkelig få ladet batterierne op i fredelige omgivelser. De fleste af husene i området er klassiske sommerhuse, placeret ugenert i naturen og tæt på vandet. Begtrup Vig Strand er er en skøn, børnevenlig sandstrand med lavt vand og badebro. I den uspolerede natur ved Begtrup Vig findes vandre- og cykelstier, der snor sig gennem enge, skove, moser, dale og bakker.

Hos NOVASOL kan I leje sommerhus i Danmark hele året og hver årstid har sin egen charme. Skal det være hel uge eller bare en miniferie på et par dage? Det er helt op til jer. 

Lej sommerhus i Begtrup Vig ved strand og hav

5 fede oplevelser ved Begtrup Vig

Når I vælger et sommerhus i Begtrup Vig, har I alle de bedste ferieoplevelser indenfor kort rækkevidde: 

 • Nationalpark Mols Bjerge: Enestående naturområde med masser af vandreruter. I oplever det rige dyreliv, masser af fugle, blomster og insekter, når I via små stier, bevæger jer rundt i det bakkede område.
 • Djurs Sommerland: Sjov og ballade for både børn og barnlige sjæle. Her findes et utal af forlystelser og et mega fedt badeland. Som gæster hos NOVASOL får I rabat på entreen.
 • Ree Park: Oplev de vilde fyr i naturlige omgivelser, tag på safari og kom helt tæt på savannes eksotiske dyreliv. Når I lejer sommerhus gennem NOVASOL får I rabat på entreen til Ree Park.
 • Fregatten Jylland: Få en anderledes maritim oplevelse på den gamle fregat. Nyd duften af tjære og oplev de gamle kanoner blive skudt af. Mærk historiens vingesus, når I bevæger jer rundt i de snævre gange under dæk.
 • Kattegatcentret: Besøg det forunderlige univers under havets overflade, se de søde sæler, klap en fisk og dyk med hajer. Som NOVASOL gæster får I rabat på entreen til Kattegatcentret.

Hvorfor vælge sommerhus i Begtrup Vig?

I skal vælge et sommerhus i Begtrup Vig, hvis I drømmer om en afslappende ferie med hav, strand og natur lige uden for døren, men samtidig gerne vil have mulighed for, at besøge nogle sjove attraktioner og hyggelige byer. Ebeltoft og Aarhus ligger kun en kort køretur væk, med et væld af kunst, kultur, shopping og seværdigheder i verdensklasse.

Lej sommerhus i Begtrup Vig og besøg Ebeltoft

Sommerhusferie hele året 

På Mols er der mange tilbagevende events og arrangementer. Begivenheder som I kan deltage i og samtidig nyde et par dage i et godt somerhus i Begtrup Vig. 

 • Ebelfestival: I uge 42 summer Ebeltoft af liv.Der er underholdning, boder og masser af sjove events for store og små under den årlige Ebelfestival.   
 • Maltfabrikken: Hele året arrangeres koncerter, events og værksteder for både børn og voksne.
 • Blue Ocean Musikfestival: I september kan I nyde den årlige Blue Ocean Festival med masser af kendte musiknavne.

Vidste I, at;

 • Ebeltoft har haft købstadsrettigheder siden 1301.
 • At en af gaderne i Ebeltoft hedder ”Fedt Mikkels gang”. 
 • At der findes flere spændende glaspusterier i Ebeltoft, hvor man kan se glasset blive forarbejdet.