search

Familievenlige ferieboliger i Fuhlendorf

I Mecklenburg-Vorpommern, tæt på de skønne Østersøstrande, finder I den lille perle Fuhlendorf. Byen ligger på halvøen  Fischland-Darß-Zingst, et idyllisk naturområde med masser af charme. Med et privat feriehuse i Fuhlendorf som base, for jeres ferie i Mecklenburg-Vorpommern, kommer I til at bo ved lagunerne, i et frodigt område med træer og planter. Her findes masser af bademuligheder, ligesom der kun er ca. 20 minutters kørsel til strandende ved Østersøen. Området er perfekt for en afslappende familieferie eller som udgangspunkt for udflugter til Mecklenburg-Vorpommerns mange spændende seværdigheder.

En del af ferielejlighederne i Fuhlendorf ligger i ferieparker med fælles faciliteter og aktivitetsprogram. I nærheden finder I kurbyen Zingst, havnebyen Bosted og den hyggelige by Barth, med masser af fiskerestauranter. Når I holder ferie i en feriebolig i Mecklenburg-Vorpommern, befinder I jer i et unikt ferieparadis. Her er både hav, søer, laguner, hyggelige byer og masser af historiske slotte og herregård – den perfekte kombination til en skøn ferie.

Sø ved Fuhlendorf

Aktiviteter i Fuhlendorf

Når I lader et feriehus i Fuhlendorf danne rammen om jeres ferie i Mecklenburg-Vorpommern, er I tæt på mange skønne naturområder, hvor I kan vandre eller cykle i det charmerende landskab. Der venter jer betagende kridtklinter, grønne bøgeskove, blomstrende enge, glitrende søer og skønne kyststrækninger. Besøg nationalparken Vorpommersche Boddenlandschaft og få en unik naturoplevelse. I behøver ikke selv tage cykler med, de kan lejes på stedet. Stedet er samtidig velegnet til alle former for vandsport og ikke mindst til lange, dovne dage ved stranden. I kan også vælge at deltage på en guidet ridetur og opleve de vidunderlige omgivelser fra hesteryg.

Udflugter i området nær jeres private feriehus i Fuhlendorf

Besøg den maleriske kurby Zingst, hvor I kan forkæle både krop og sjæl med wellness, sauna og massage. I kan også bare slentre en tur i byens hyggelige gader, eller tage et pit stop på en cafe ved havet og nyde en kop kaffe eller et glas vin. Der findes også et museum og et spændende Experimentarium i Zingst.

Lad også turen gå til den romantiske by, Barth. I denne idylliske lille perle, finder I masser af lækre fiskerestauranter, en hyggelig havn og et historisk centrum, som bestemt er et besøg værd. I de fleste byer i området arrangeres der guidede byrundture, hvor I kan få indblik i historien og byens specielle seværdigheder. Der findes også den del museer og udstillinger, hvis I har lyst til at være lidt kulturelle. Når I lejer feriebolig i Mecklenburg-Vorpommern venter der jer desuden på masser af små idylliske fiskerlejer, gamle hansestæder og charmerende ​​badebyer samt historiske bygninger og imponerende herregårde.

Havnen i Barth

Hold ferie mellem hav og sø i Mecklenburg Vorpommern

Den lange kyststrækning i Mecklenburg-Vorpommern er et skønt sted at holde ferie. Hyggelige kystbyer, smukke strande, flde enge og skovområder er blot noget af det, I vil møde på jeres tur langs kysten. Er I helt forgabte i området, efter en god ferie i Fuhlendorf, så kan I nemt finde en anden feriebolig ved kysten i Mecklenburg-Vorpommern. Både på fastlandet, på øerne og halvøerne udlejer vi feriehuse og lejligheder. Disse ferieboliger kan lejes året rundt, for det er bestemt ikke kun om sommeren der kan holdes ferie i Tyskland. Alle boligerne kan nemt klare de kolde efterårsvinde samt vinterens frost og sne. Måske trænger I til en miniferie i efteråret, eller et forårs-weekendophold, hvor I bare slapper af og nyder de smukke omgivelser og roen i det private feriehus? Så kan I også sagtens finde en passende bolig i dette område, hvor I kan leje jer ind for mindre end en hel uge. 

Hvorfor vælge at holde ferie i en feriebolig i Tyskland?

Vores naboland mod syd har masser at byde på. Rejsetiden er kort og det er let at være gæst i Tyskland. Har I hund med på ferien? Hos NOVASOL finder I masser af ferieboliger med hund tilladt. Samtidig er Tyskland et fantastisk land at være hund i,  da man må have vovse med stort set overalt, også i butikker og på restauranter. Prisniveauet i Tyskland er generelt lidt lavere end i Danmark, så når I vælger et sommerhus i Tyskland, er der også lidt ekstra plads i feriebudgettet.

Sommerhus Tyskland leje