search

Sommerhus ved Øer Strand

NOVASOL kan tilbyde en række sommerhuse i Danmark, beliggende i de skønneste dele af landet. Et af disse områder er Øer Strand, på den eftertragtede halvø Djursland i det østlige Jylland. Øer Strand er et meget eftertragtet ferieområde, for både danske såvel som udenlandske feriegæster. Området ved Øer Strand har også meget at tilbyde, uanset om I er en børnefamilie, et par eller en flok venner, som sammen ønsker at holde ferie i Danmark. Stranden er blandt nogle af de mest børnevenlige i Danmark, med lavt vand og store sandøer, hvor de små kan lege og bygge utallige sandslotte i ro og mag. Der er også masse af aktiviteter både i de mange små byer omkring Øer, men også på selve stranden hvor man kan spille volley, fodbold, flyve med drage og windsurfes, hvis vejret er til det. Området har også et rigt dyreliv, især hvad angår fuglelivet er der virkelig noget at komme efter, hvis man har den interresse. 

Sommerhus Øer Strand

Natur og byliv nær sommerhusene ved Øer Strand

Naturen kan i høj grad være centrum for ferien i et sommerhus på Djursland, hvis man ønsker det. Denne er elsket af mange og både for børn og voksne er der mange dejlige oplevelser at hente i de smukke skove og langs vandet hele året rundt!

Alene stranden nær Øer Strand er et kapitel for sig. Vandstanden er lav og ved lavvande kommer flere sandøer til syne, helt perfekt for de mindste, som med en spand i hånden kan gå på jagt efter strandens smådyr. I Mols Bjerge Nationalpark venter både store skove, vige hedelandskaber, smukke søer og lange kystområder, der bidrager til et ganske særligt plante og dyreliv i sommerhusområdet. Selve Mols Bjerge er altid spændende at udforske og fra de højeste udsigtspunkter, kan I se helt til Samsø.

I bil kommer I hurtigt, fra jeres feriehus ved Øer Strand, ind til en af Danmarks hyggeligste købstader, Ebeltoft. Er vejret til det, så kan det klart anbefales at I tager cykelstien fra Øer Strand ind til Ebeltoft, det er nemlig en meget smuk tur. Når I nærmer jer Ebeltoft, vil byens vartegn, Fregatten Jylland, tage imod jer fra afstand. I de hyggelige gågader findes mange forskellige butikker med f.eks. lokalt kunsthåndværk. På torvet ved Det Gamle Rådhus er der ofte markeder, musik og anden underholdning i sommersæsonen.

Oplevelser Øer Strand

Oplevelser for hele familien ved Øer Strand

Det er ikke svært at få feriedagene til at gå, når I vælger feriehusudlejning ved Øer Strand. Smut f.eks. i Ree Park, hvor hele familien kan komme helt tæt på massevis af eksotiske dyr fra alle verdenshjørner. Et andet must, når man holder ferie på Djursland, er en af Danmarks sjoveste forlystelses parker, nemlig Djurs Sommerland, der med over 55 forlystelser, et stort vandland og mere end 800.000 besøgende hvert år, bestemt er et besøg værd samen med hele familien.

I kan også tage til den Jydske metropol, Århus, hvor I kan besøge det internationale anderkendte kunstmuseum ARoS, få en hyggelig frokost ved Åen eller nyde en shoppingdag på den lange gågade, der kaster associationer til Strøget i København. 

Som en ekstra bonus, ved at leje en feriebolig hos os, får I som feriegæster flere gode kundefordele til en række gode oplevelser. Vi kan tilbyde rabttatter til nogle af de bedste attraktioner i Danmark. Se hvilke gode kundefordele, der er tilknyttet det område I har lejet et sommerhus i.  

Sommerhusudlejning ved Øer Strand - flere valgmuligheder 

Ved Øer Strand er der flere forskellige valgmuligheder ift. leje af et sommerhus. Hos os kan I leje individuelle sommerhuse, som ligger i det store sommerhusområde. Sommerhusområdet ved Øer Strand strækker sig over et større område, hvor nogle sommerhuse ligger tæt på havet, mens andre ligger mere tilbagetrukket, oppe på de små bakker. 

Derudover er der mulighed for, at leje en af de mange ferielejligheder i Øer Maritime Ferieby. Her udlejes forskellige ferielejligheder, som alle befinder sig på det atmosfærefyldte ferieområde. Lejlighederne ved Øer Strand er rigtig hyggelige og alle har de udsigt til de kanaler, som omkranser feriebyen. Der er adgang til forskellige faciliteter, når I lejer en af disse lejligheder. I kan f.eks. bruge svømmehallen som ligger lige overfor Øer Maritime Ferieby. Her finder I også en lille købmand, med et godt udvalg af diverse dagligvare. Ferielejlighederne i Øer Maritime Ferieby er også perfekte til en miniferie

Vælger I at leje et af sommerhusene, har I igen flere valgmuligheder, som skulle gøre det nemt, at finde det sommerhus der tiltaler jer. Som tidligere nævnt, kan I leje sommerhus tæt på vandet ved Øer Strand. Flere af sommerhusene ved Øer Strand ligger få hundrede meter fra vandet og nogle med direkte udsigt over bugten. I skal blot vælge min. afstand til vand, når I søger efter et feriehus i Øer Strand og I får matchende feriehuse frem. 

Øer Strand Feriecenter

Sommerhus med indendørs pool ved Øer Strand 

Blandt sommerhusene til leje i Øer Strand er der også flere sommerhuse med privat indendørs pool. Disse sommerhuse er altid meget populære, især blandt familier med børn. Det skyldes dels, at en indendørs pool bare altid er sjov og giver flere timers god underholdning. Men det skyldes også, at en indendørs pool kan gøre selv det mest trist gråvejrsdag til en lun og festlig sommerdag. Derfor hitter sommerhuse med pool altid til efterårsferien samt vinterferien. Ved Øer Strand er der også flere gode sommerhuse med pool, som kan lejes året rundt. Disse sommerhuse er typiske til mellem 6 - 14 personer og ofte finder I også et spabad og en sauna i tilknytning til poolområdet. 

Andre populære sommerhusområder nær Øer Strand

Overvejer I at holde ferie i Østjylland, så kunne et sommerhus på Djursland være et rigtig godt bud for jer. Dette er et skønt ferieområde, med mange spændende udflugtsmål, dejlige badestrande, hyggelige havnebyer og skønne sommerhusområder, gør dette område til et dejligt sted for en ferie i sommerhus. På nordkysten ligger den hyggelige fiskeriby Bønnerup, hvor det særligt om sommeren summer af liv og aktivitet på havnen.

En anden mulighed kunne være det sydlige Østjylland, der ligeledes byder på et væld af oplevelser i den smukke natur og ved de dejlige strande. Vælger I sommerhusudlejning i Juelsminde, Pøt Strandby, Sønderby, ved As Vig eller Hvidbjerg, så har I ikke langt til hyggelige byer som Vejle, Horsens, Kolding og Fredericia, hvor I både kan besøge diverse attraktioner, museer, nyde god mad på de mange forskellige restauranter og cafeer, samt shoppe lidt nyt i de hyggelige gågader.

Sommerhus Juelsminde