search

Sommerhus i Grenå

Book et sommerhus i Grenå, hvis du drømmer om ferie midt imellem Kattegat og kulturlivet i Djurslands største by. Grenå er nemlig også en populær feriedestination, der både byder på hyggelig havnestemning og historiske seværdigheder side om side med gode badestrande og naturskønne omgivelser. Når du holder ferie i Grenå, får du desuden det perfekte udgangspunkt til at udforske resten af Djursland og de mange populære attraktioner og seværdigheder, som hele Danmarks næsetip er så kendt for.

 

Grenå Strand ligger i direkte forlængelse af byen og havnen, der kan anes i baggrunden. Book dit sommerhus i Grenå på NOVASOL.dk

 

Ferie i Grenå

Havnestemning i historiske omgivelser

Der er mange gode grunde til at leje et sommerhus i Grenå. Først og fremmest ligger Grenå lige ud til Kattegat, og selvom byen er kendt for sin hyggelige havnestemning og historiske bymidte, gemmer Grenå også på en af Djurslands bedste strande, der ligger i direkte forlængelse af byen. Herfra har du også direkte adgang til det store naturområde Grenå Plantage. Derudover er Grenå centralt placeret i forhold til resten af Djursland, og dens mange attraktioner og seværdigheder; eksempelvis familiefavoritterne Djurs Sommerland og Ree Park Safari, og populære udflugtsmål som Nationalpark Mols Bjerge og Danmarks næststørste by, Aarhus, for blot at fremhæve et par stykker. Når det er sagt, så behøver du ikke rejse efter oplevelserne, når du holder ferie i Grenå. De findes nemlig også inden for byskiltet, hvor du blandt andet kan tage en tur under havoverfladen i Kattegatcentret, eller blot nyde den charmerende feriestemning og de mange muligheder, der findes lige her på kanten af Kattegat.

 

3 gode grunde til at leje et sommerhus i Grenå

Grenå er den perfekte kombination af livlig havnestemning og afslappet sommerhusidyl. Her har du mulighed for at skræddersy din ferie, som du har lyst, hvad end du drømmer om fred og ro tæt på naturen, eller masser af sjove aktiviteter og attraktioner for hele familien. Vi anbefaler, at du lejer et sommerhus i Grenå, hvis du holder af: 

Havnestemning: Der er liv og glade dage på havnen i Grenå, der udover den daglige aktivitet, også byder på lokale caféer, restauranter, og producenter i de gamle industribygninger.

Gode strande: Grenå Strand er en af de bedste på hele Djursland. Stranden, der ligger i direkte forlængelse af byen, er desuden særdeles børnevenlig med lavt og roligt vand.

Attraktioner og forlystelser: Udover Kattegatcentret, der ligger på havnen på havnen i Grenå, er du tæt på Djurslands mange populære attraktioner og seværdigheder, herunder Djurs Sommerland.  

 

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Grenå siden 1968

Sammen med NOVASOL kan du vælge imellem hundredevis af unikke ferieboliger og sommerhuse i Grenå. Her finder du altid noget for enhver smag og til enhver lejlighed, uanset om du drømmer om ægte sommerhusidyl med plads til hele familien, central beliggenhed med havudsigt for to, eller noget helt tredje. Grenå er et besøg værd på alle tider af året, og når sommerferien slutter og de fleste feriegæster er taget hjem, har du byen, naturen og Kattegats idylliske kyster næsten for dig selv. Du kan se alle vores sommerhuse i Grenå lige her, eller gå til vores mest populære kollektioner herunder:

Luksussommerhus i Grenå

Sommerhus i Grenå med pool

Sommerhus i Grenå med plads til kæledyr