search

Sommerhus i Vemmingbund

Vemmingbund er beliggende på Broagerland ud til Sønderborg Bugt. Et hyggeligt og charmerende sommerhusområde med masser af stemning. Vælger I at leje et sommerhus i Vemmingbund, kan I glæde jer til en ferie i smukke omgivelser tæt på vand og skov. Selve sommerhusområdet ligger tæt på bugten og fra langt de fleste sommerhuse i Vemmingbund vil der være kig til vandet. 

Vemmingbund er blandt de mest efterspurgte områder, når der skal lejes sommerhus i Sønderjylland

Sommerhus i Vemmingbund

Vemmingbund Strand - til hygge og leg for hele familien 

Vemmingbund Strand og sommerhusområdet er blandt de mest eftertragtede ferieområder i Sønderjylland. Den rigtige fine strand ved Vemmingbund er et hit både blandt de lokale og områdets feriegæster. 

Selve Vemmingbund Strand er fin og rigtig børnevenlig, da vandet er lavt. Det Blå Flag sikre rigtige gode badeoplevelser. Fra jeres lille oase i sandet kan I nyde den smukke udsigt over bugten og det flotte landskab omkring. 

Efter en dejlig dag på stranden, kan I smutte forbi Frydendal Ismejeri. Ismejeriet ligger ved 3,5 km fra Vemmingbund. I gårdbutikken sælges der både lækker, hjemmelavet flødeis og sorbet. Perfekt til en hyggelige aften i et sommerhus i Vemmingbund.  

Lej sommerhus i Vemmingbund ved den børnevenlige strand

Spændende oplevelser nær Vemmingbund 

Vemmingbund er et rigtig fint udgangspunkt for en familieferie i Sønderjylland. I skal nemlig ikke bevæge jer langt væk fra jeres sommerhus i Vemmingbund, før I kommer til spændende attraktioner og smuk natur. Her er 5 forslag til oplevelser, som I kan udforske i løbet af jeres ferie i et sommerhus i Vemmingbund. 

  • Gendarmstien strækker sig fra den dansk-tyske grænse ved Padborg over Kollund, Gråsten, Broagerland og Vemmingbund, forbi Dybbøl og videre til Sønderborg og Høruphav på Als. Stien blev oprindelig brugt af grænsegendarmerne, som holdte udkig efter smuglere. Stien er blandt de smukkeste vandreruter i Danmark. Det meste af stien følger kyststrækningen og går gennem det smukke landskab med skove, moser og enge.
  • UNIVERSE er en rigtig sjov og spændende sciencepark. Alle aldre vil elske at prøve de mange forskellige aktiviteter, hvor både hjerne og muskler kommer på arbejde. Den store park er desuden fuld af smukke blomster og planter. I parken kan I også besøge den flotte udstilling, som fortæller historien om Danfoss. 
  • Sønderborg er en virkelig hyggelig by med både havne - og bymiljø. Besøg også Sønderborg Slot, som ligger smukt ved havnen. I bør også besøge Point of View på Hotel Alsik, hvor I kan se Sønderborg og området omkring fra 16. etage. Husk at booke en tid til en tur op i højderne. 
  • Historiecenter Dybbøl Banke giver jer mulighed for, at komme tæt på krigen i 1864. Krigen i 1864 havde stor betydning for det sønderjyskeområde og på historiecentret fortælles historien på en levende måde, hvor I selv kan deltage i forskellige aktiviteter. På den modsatte side af historiecentret står den kendte Dybbøl Mølle. 
  • Frøslevlejeren fortæller primært om hvordan lejren fungerede som fangelejr for det tyske sikkerhedspolitis fanger i Danmark 1944-45. Efter krigen blev stedet brugt som interneringslejr for såkaldte landssvigere. Gennem forskellige udstillinger, i de oprindelige bygninger, fortælles forskellige historier fra tiden under 2. verdenskrig.  
Lej sommerhus i Vemmingbund og besøg Dybbøl

Hvorfor leje et sommerhus i Vemmingbund? 

Der er mange forskellige grunde til, at leje et sommerhus i Danmark. Nogle søger havet, andre vil gerne holde ferie tæt på større byer mens andre søger roen og freden i de mindre sommerhusområder. Heldigvis er der så mange sommerhuse i Danmark som udlejes, hvilket gør det nemt at finde netop det sted som opfylder jeres ferieønsker. 

I skal overveje at leje et sommerhus i Vemmingbund, hvis: 

  • I gerne vil besøge alsidige attraktioner 
  • I gerne vil ud og gå på nogle af Danmarks smukkeste vandreruter 
  • I gerne vil være tæt på større byer
  • I gerne vil blive klogere på grænselandets historie 
Nyd solnedgangen ved et sommerhus i Vemmingbund