search

Sommerhuse i Pøt Strandby

Pøt Strandby, der ligge smukt ved den østjyske kyst, er uden tvivl en af de mange små perler i Danmark, hvor mange sommerhusgæster vælger at holde deres ferie. Har I været i sommerhus i Østjylland før, men er I på udkig efter nye og spændende områder at udforske, vil et sommerhus i Pøt Strandby bestemt være en god ide. I denne hyggelige ferieby vil I med garanti få en dejlig sommerhusferie, langs vandet med det fantastiske landskab af skov og marker i ryggen. Der er utallige steder at besøge, sjove familieoplevelser inden for kort afstand og masser af skøn dansk natur lige udenfor feriehuset dør. Med udgangspunkt fra et af vores mange dejlige feriehuse I Pør Strandby, kan I selv gå på opdagelse i området, hvor også større byer som Horsens og Vejle ligger inden for kort afstand. Hos NOVASOL kan I vælge lige præcis det sommerhus i Danmark, der passer til jeres behov, søg vidt og bredt i vores et store og varierede udvalg.

Sommerhus Pøt Strandby

Hvor ligger Pøt Strandby? 

Pøt Strandby er nok ikke lige så kendt som f.eks. sommerhusområderne langs Vesterhavet eller i Nordjylland. Men tøv ikke med at kigge nærmere på området,. Pøt Strandby ligger i et dejligt smørhul ud til As Vig ved den jyske østkyst. Pøt Strandby ligger i kort afstand til både Horsens og Vejle. Det måske mere kendte ferieområde ved Juelsminde, finder I lige syd for Pøt Strandby. 

I Pøt Strandby har man skove og marker ind i landet og kysten og havet den anden vej. Stranden er, ligesom de fleste langs Kattegat, ekstremt børnevenlig da vandet for det første er lavt og bølgerne små. Den anden faktor, der udgør en børnevenlig strand er, at stranden ligger i læ fra vind og vejen, således at de små kan løbe sikkert rundt og hygge sig med badning og sandslotte. Vi hører ofte fra vores mange gæster, at hele familien nemt få flere dage til at gå med at lege i vandet, bygge sandslotte og tage sig en lille lur i skyggen, under træerne eller i klitterne. I skovene kan I være så heldige at se vilde dyr som dådyr, rådyr, fasaner eller harer, der alle forekommer jævnligt i de store skove. I kan også hygge jer med at samle flotte kogler, grene. Uanset på hvilken tid på året, I lejer sommerhuse i Pøt Strandby, vil skovene være perfekte til gode udendørsoplevelser for alle. 

På opdagelse i området ved sommerhuset i Pøt Strandby 

Fra Pøt Strandby er der ikke langt til byer som Horsens og Vejle, som begge er større byer med et stort udbud af designbutikker, spændende museer, lækre restauranter og hyggelige gågader. Her kan I også finde oplevelser som superligafodbold, middelalderfestival, rockkoncerter, se nye film i biografen eller opleve det fantastiske natteliv, som begge byer byder på. I kan også besøge den spændende havneby Juelsminde. Her skal I sætte jer og nyde en is, i det dejlige vejr, på molen eller på stranden. Havnen er rigtig hyggelig og i sommersæsonen er her altid masser at kigge på, når de mange lystbåde ligger til og fra. Der er også flere lækre og spændende designbutikker i byen. Butikken Sjørs, der forhandler lækkert tøj og interior, ligger klods op af havenen er bestemt et besøg værd! I på havenen fiskerestauranten kan I snuppe aftensmaden eller en let frokost, inden turen går tilbage til sommerhuset. Der er også masser af aktiviteter for alle aldre på stranden om sommeren.

Kysten ved Juelsminde

Forslag til udflugter og feriesjov i Pøt Strandby 

Pøt Strandby ligger lige i nærheden af masser sjove og spændende oplevelser og aktiviteter for hele familien. I kan for eksempel tage til den hyggelige by Snaptun, hvorfra I kan tage en færge til de spændende øer Endelave, Hjarnø og Alrø. Alle øerne er oplagte mål for en heldagsudflugt med madkurv og badetøj. Holder i ferie i sommerhus med børn ville det måske være en mulighed at besøge de meget populære attraktioner, LEGOLAND eller GIVSKUD ZOO ligger også befinder sig i perfekt køreafstand, og uden tvivl vil være et godt sted at tage hen, for at samle dejlige ferieminder. Som gæster, i et sommerhus i Pøt Strandby, hos NOVASOL skal I huske, at I får rabat på entreen til begge steder. Der er mange muligheder for at holde ferie i Østjylland, og Pøt Strandby er et af de områder, som helt sikkert vil bidrage til en skøn sommerhusferie for jer. Er I mere til natur, kan I også besøge vores magne sommerhuse på Mols og tage utallige vandreture i Mols Bjerge.

Ø-hop ved Pøt Strandby 

Når I holder ferie i Pøt Strandby er der mange muligheder for, at besøge de fine øer udfor kysten. Tager I til Snaptun kan I komme med færge til flere øer. Her er forbindelse til Hjarnø, Endelave og Alrø. På alle tre øer venter dejlig natur, muligheder for fiskeri og stier til dejlige vandreture. I kan pgså opleve et spændende dyreliv og mange fugle, så husk at medbringe en kikkert. På Endelave kan I vælge at gå turen ad de såkaldte "Kryddersnapseruterne". Her kan I samle urter til jeres helt egen snaps. På Hjarnø må I smutte forbi den lille-bitte ø-kirke. Kirken ligger kun 300 m fra færgelejet. Bare to vinduer og 14 bænke er der i den fine kirke. På den vestlige del af øen kan I møde skotsk højlandskvæg og et rigt fugleliv. På smukke Alrø kan I f.eks. besøge øens kirke, som har en meget speciel døbefont, som ikke findes lig andre steder i Danmark. Den folkekære forfatter Morten Koch boede i en periode på Alrø og fandt her inspiration til hans historier om livet på b.la. Bakkegården og Møllegården, som stadig kan ses på Alrø. 

Vi vil generelt anbefale, at I besøger disse små øer, uanset hvor I har lejet et sommerhus i den østlige del af Jylland. Det er altid hyggeligt med små sejlture og på øerne kan I rigtig lade feriestemningen sænke sig over jer, mens I får frisk luft og masser af flotte feriefotos. 

Ferie Pøt Strandby

Hvorfor holde ferie i et sommerhus?  

Vi kan i dag holde ferie på et utal af måder, og i alle dele af verden. Alle har vi forskellige ønsker og behov til vores ferie - og netop her kan sommerhusudlejning være et godt bud på en ferieform, hvor der er valgfrihed og noget for enhver smag. 

De mange ferieboliger som udlejes, er alle forskellige. Det gør sig både gældende i forhold til størrelse, indretning, boligens faciliteter og beliggenheden. Ejerens egen smag og behov skinner ofte igennem på husets indretning og udendørsområder. Nogle foretrækker det moderne udtryk med rene linjer, mens andre vælger det mere nostalgiske, hvor måske egne sommerhusminder fra barndommen føres videre. Nogle sommerhuse går i arv i familien og her vil det ofte være en meget personlig indretning, hvor der i indretningen ses spor fra flere generationer. Denne mangfoldighed gør netop, at der er en feriebolig for enhver smag. 

Ferieboligens rammer gør også, at jeres ferie bliver sammensat netop som I ønsker det. I kan tage på udflugter i området, besøge spændende museer og attraktioner eller vælge en ferie helt nede i gear, hvor sommerhuset er omdrejningspunktet for ferien. 

Denne mangfoldighed og frirummet til selv at planlægge jeres ferie er noget af det, som vi mener gør sommerhusudlejning unikt. Denne frihedsfølelse og uafhængighed af andre og allerede fastlagte programmer er bevæggrunden for, at så mange hvert år vælger at tilbringe en eller flere ferier i en feriebolig. Et valg som i dag ikke kun omhandler sommerhusudlejning i Danmark, men som nu strækker sig langt ud over de danske grænser. I hele Europa har denne ferieform spredt sig, hvilket betyder, at der hos os nu kan lejes feriehuse i hele Europa samt i Egypten. 

Sommerhusudlejning