search

Sommerhus i Assens

På den fynske vestkyst ligger hyggelige Assens fyldt med kultur, historie og sjove aktiviteter for hele familien. I et sommerhus i Assens er du tæt på det hele. NOVASOL kan tilbyde sommerhuse i Danmark, herunder også i spændende Assens. Stil kufferten i et af vores fynske sommerhuse og mærk hvor dejligt, der er i Danmark. Den gamle købstad og søfartsby byder på et væld af gode oplevelser og et glimt af Fyns idylliske natur.

Natur nær Assens

Hvorfor leje et sommerhus i Assens? 

Vi har alle forskellige drømme til vores kommende ferie. Nogle vil gerne holde ferie i naturskønne områder, hvor der er et rigt dyreliv og måske langt til nærmeste nabo. Andre vil gerne bo lige i vandkanten og nyde strandlivets mange glæder. For nogle er det nærheden til en større by, som er afgørende for, hvor der lejes sommerhus. På Fyn er der mulighed for, at indfri de forskellige ønsker, vi hver især har. Udvalget af forskellige sommerhusområder og sommerhuse på Fyn er nemlig meget stort og varieret.  

Vi vil anbefale jer, at leje et sommerhus i Assens, hvis I godt kan lide: 

  • At holde ferie i en by med masser af historie og charme. 
  • At have kort afstand til hav og strand. 
  • At fiske. 
  • At have mulighed for cykelture i naturskønne omgivelser.  
  • At holde ferie tæt på bymiljø med restauranter og butikker. 
Sommerhus Assens

Aktiviteter og oplevelser nær jeres sommerhus i Assens

Fyn er ren ferieidyl, der gemmer på en hel masse attraktioner og aktivitetsmuligheder, som hele familien kan være med til. En af de populære aktiviteter i Assens er at køre på skinnecykel. Ruten går fra Assens til Tommerup og tager jer gennem naturskønne områder og små idylliske landsbyer. Udover dette kan I spille tennis, minigolf og bowle i byen eller gå en tur rundt om skovsøen. Tilbage i Assens kan I tage forbi Assnes Miniby, som er en spændende oplevelse for de både store og små, og Museum Vestfyn, hvor I kan læse om livet i Assens gennem tiden, samt se nogle fine samlinger af antikviteter. Lejer I et feriehus i Assens har I altså rige aktivitetsmuligheder uanset årstid.

Udflugtsmuligheder nær sommerhuset i Assens

Vestfyn er kendt for sine fremragende lystfiskermuligheder, som er blevet skabt af mere end 20 års målrettet indsats for en bedre vandkvalitet og fiskenes levevilkår. I kan fiske langs kysten eller i Put&Take søer og der er korte afstande mellem fiskepladserne, hvilket er nyttigt, hvis vejret nu skulle skifte. Ønsker I selv at fange aftensmaden, skal I huske at undersøge vores lystfiskerhuse, hvor der er taget højde for renseplads og tilstrækkelig frysekapacitet.

Ikke langt fra Assens - nord for Nårup - ligger Danmarks Fugle Zoo, som huser 700 forskellige fugle og en lang række eksotiske og sjældne fugle, såvel som en legeplads og biograf. Området spreder sig over 4 ha. velplejet naturpark, hvor der er anlagt et handicapvenligt stisystem. Resten af Fyn byder på meget mere - endda også spændende storbyoplevelser i Odense - så det er bare om at komme ud og udforske. Forelsker I jer i skønne Fyn, så kan I glæde jer over, at der er mange skønne steder at leje sommerhus på Fyn

Feriehuse Fyn

Sommerhuse til leje i Assens

Assens er en vaskeægte fynsk købstad med alt, hvad dertil hører af gode historier, charmerende bygninger, smalle stræder og hyggelige kroge. I kan for eksempel gå i søhelten Peter Willemoes' fodspor - bysbarnet der kæmpede så bravt mod englænderne i Slaget på Reden i 1801. Alle vores ferieboliger i og nær Assens  er individuelt indrettede, så I har selv stor indflydelse på graden af luksus i netop jeres feriehus og hver eneste er en oplevelse i sig selv. Skal det være et traditionelt sommerhus, som blot rummer det allemest nødvendige - eller vil I have den fulde pakke med både egen indendørs pool, spa og sauna? I kan også få det firbenede familiemedlem med i sommerhus. I skal blot huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor hunden er velkommen uden ekstra omkostninger.

Så snart I har fundet jer til rette, i et sommerhus i Assens, er det bare ud at opleve de herlige omgivelser. Her er rå og uberørt natur, skønne badestrande og den friskeste havluft.

Oplev naturen omkring jeres sommerhus i Assens 

Den vestfynske natur byder på lidt af hvert. Her er grønt og blåt så langt øjet rækker og en god blanding af det vilde og det mere milde. Assens er omgivet af et kuperet landskab med marker og skovområder og af Lillebælt mod kysten. Fyn byder på en masse fede naturseværdigheder, som heldigvis er forholdsvis lettilgængelige, grundet Fyns størrelse og et fint net af veje samt vandre- og cykelstier.

Tættere på Assens findes flere naturseværdighederne samt nogle bynære og børnevenlige strande. Tager I på udflugt i naturen, vil et besøg til Frøbjerg Bavnehøj og Vissenbjerg Bakker bestemt anbefales. Dette er hhv. Fyns højeste punkt, der giver en storslået udsigt, og et helt fantastisk naturområde, som nok er det tætteste man kommer på bjerge i Danmark. De befinder sig tæt på hinanden, hvorfor de let kunne kombineres på en eftermiddagsudflugt fra jeres sommerhus i Assens.

Syd- og Vestfyn er også kendt for sine mange halvøer og øer, som hver især har sin kultur- og naturskønhed. Assens ligger ikke langt fra både Helnæs, Bågø og Thorø, hvortil dagsudflugter ville være oplagte. Øerne har typisk et mere barskt klima, men her er masser at fordybe sig i. I området omkring Assens finder I også nogle af Danmark bedst bevarede stenaldergravhøje.

Sommerhusudlejning på Fyn

Rækkehuse til leje ved Assens Havn 

Ved den hyggelige havn og marina i Assens er der opført en række flotte og moderne rækkehuse. En del af disse er til udlejning hos os, og der er ingen tvivl om, at mange gerne vil holde ferie her. Ferieboligerne er i 2-etager og beliggende direkte ud til vandet. Hver feriebolig råder over egen terrasse og spabad med udsigt over vandet. De store vinduespartier giver masser af lys i alle rum og i de store køkken-alrum er der god  plads til at være sammen. Fra ferieboligerne kan I gå op til Assens by og nærmeste badebro ligger også ganske tæt på ferieboligerne. I ferieboligerne ved Assens Havn er der plads til enten 6 eller 8 personer. 

Feriehuse og ferielejligheder hos NOVASOL 

Når I lejer et sommerhus i Danmark eller i et af de mange andre lande i Europa, hvor NOVASOL udlejer ferieboliger, får I ubegrænset frihed. De private rammer, som et sommerhus eller en ferielejlighed skaber, giver jeg mulighed for, at planlægge lige præcis den ferie, I drømmer om. Måske vil I gerne ud i området ved sommerhuset og besøge spændende seværdigheder, måske vil I slappe af i og nær sommerhuset og bare nyde at have fri og være sammen.

Mange vælger også at benytte sig af et større feriehus, hvis hele den store familie skal samles til f.eks. et weekendophold eller fejringen af en rund fødselsdag. Udbuddet af store ferieboliger, som kan rumme plus 20 personer, stiger og åbner op for nye muligheder, når familien skal samles. Tag et kig på de mere end 50.000 ferieboliger som NOVASOL Feriehusudlejning tilbyder jer, på tværs af hele Europa.