Sommerhus i Tørresø

En ferie med udsigt! Det er hvad I får, når i holder ferie i et sommerhus i Tørresø på nordfyn. Det ligger nemlig lige ned til stranden, der byder på alt lige fra friske badeture til sundowners ved solnedgang.

Vi har solidt udvalg af sommerhuse i Tørresø og omegn, der alle emmer af dansk sommerhusidyl og rummer jer som par, den lille eller store familie og gruppen, der elsker at rejse sammen. Har I hund eller kat er de også velkommen i langt de fleste af vores sommerhuse. I Tørresø kan I nyde de lange, lyse nætter på terrassen og trække indenfor til hygge, hvis vejret slår om. 

Når I holder ferie i Tørresø venter en dejlig ferie på fine Fyn, der byder på store kulturelle, historiske, gastronomiske og sjove oplevelser for jer alle. Et sommerhus i sådanne rammer er altså et frirum fra en travl hverdag, hvor I egenrådigt kan bestemme, hvordan I forvalter både dage og tid. Præcis dét er det allersmukkeste ved et sommerhusophold i Danmark - det er ferie med frihed som fortegn!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Tørresø

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tørresø

Loading...

Feriehuse med spa i Tørresø

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tørresø

Loading...

Nordfyn er fin

Tørresø er en lille landsby, der flugter med nordkysten på Fyn og er altså en oplagt feriedestination for jer, der elsker livet ved og på vandet. Badestranden, der ligger i forlængelse af det populære sommerhusområde er yderst børnevenlig, mens der også er gode forhold for alverdens former for vandsport. 

Samtidig er et sommerhus i Tørresø også et oplagt valg for jer, der elsker at være aktive på jeres ferie. Nordfyn er nemlig spækket med både vandre- og cykelruter i alle sværhedsgrader. Fælles for dem alle sammen er, at I kommer gennem det idylliske landskab med bølgende marker, frodige skove og smukke enge langs kysten. Undervejs vil I se små landsbyer med yndige bindingsværkshuse og flotte herregårde og endda større slotte.

Attraktioner og seværdigheder i Tørresø

Når I holder ferie i Tørresø vil stranden og havet indtræde i en naturlig hovedrolle, og det vil være her, at I bruger meget af jeres tid. Samtidig betyder det at holde ferie i den danske baghave også nye oplevelser under bæltet, når I holder ferie i et sommerhus i Tørresø, opfordrer vi jer også til at besøge: 

  • Odense Zoo

Besøg alverdens dyr, mens I ferierer i lille Danmark. Odense Zoo er yderst populær og byder på oplevelser for jer all. 

  • H.C. Andersens hus

Se hvor en af verdens mest berømte eventyrforfattere trådte sine barnesko lige midt i Odense. 

  • Danmarks Jernbanemuseum

Gå ombord i togenes verden og se modeller fra alle tider. Udenfor museet kan I tilmed få en tur på et lille modeltog, som vækker følelser hos både børn og togentusiaster. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.