Sommerhus i Assens

Assens er en hyggelig og historisk havneby, der ligger i idylliske omgivelser i det sydvestlige hjørne af Fyn. Byen er blandt andet kendt for sin smukke beliggenhed på kanten af Lillebælt og sin velbevarede bykerne, hvor du kan gå på opdagelse blandt farverige bindingsværkshuse i den gamle købstads smalle brostensbelagte gader. Derudover byder området på et hav af sjove ferieaktiviteter og spændende naturoplevelser langs kysten, som du godt kan glæde dig til at udforske, når du lejer et sommerhus i Assens på Vestfyn.

Natur nær Assens

Populære feriehuse i Assens

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Assens

Loading...

Feriehuse med spa i Assens

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Assens

Loading...

Historisk havnestemning på Vestfyn

Der er mange gode grunde til at leje et sommerhus i Assens, der både byder på hyggelig havnestemning og historiske højdepunkter på tværs af de brostensbelagte gader i den gamle købstad. Et af de mest iøjnefaldende er byens kirke, Vor Frue Kirke, der med sit knap 50 meter høje ottekantede tårn er Assens’ mest markante vartegn. Når du holder ferie i Assens, opdager du også hurtigt byens lange søfartstradition, som du også kan dykke ned i flere steder i byen. Blandt andet på museet Willesmoesgaarden, der ligger i et af byens ældste bindingsværkshuse fra starten af 1600-tallet. 

Derudover kan du glæde dig til at kombinere byferie med badeferie, når du lejer et sommerhus i Assens. Du kan endda springe ud i Lillebælt fra Assens helt egen sandstrand, der ligger lige på den anden side af byens hyggelige lystbådehavn. Assens ligger i naturskønne omgivelser på kanten af Lillebælt, og lige uden for byskiltet kan du gå på opdagelse langs kysten, hvor de børnevenlige badestrande, bakkede landskaber og stejle skrænter ligger side om side. Selvom Assens er en lille by, er den fyldt med charme og historie, og er en fantastisk base for at udforske vidunderlige Vestfyn.

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Assens siden 1968

Hos NOVASOL finder du et stort udvalg af ferieboliger og sommerhuse i Assens. De fleste af vores sommerhuse ligger udenfor centrum og tæt på kysten og Lillebælt, men vi har også et lille udvalg af moderne ferielejligheder i Assens, der ligger tæt på den historiske bymidte og byens hyggelige havnefront. Når du vælger at holde ferie sammen med NOVASOL, får du samtidig Danmarks største udvalg af sommerhuse og ferieboliger i Assens og på Vestfyn, og vi har med garanti noget for enhver smag. Du kan browse alle vores ferieboliger i Assens lige her, eller udforske vores mest populære kollektioner herunder.