Sommerhus i Horne Sommerland

Frisk havluft, et frodigt opland og ægte fynsk idyl. Ferie på bredden til det Sydfynske øhav er noget ganske særligt, og et sommerhus i Horne Sommerland på den Sydvestfynske kyst er for jer, der elsker livet på vandet og naturens ro og fred. Vælger I at sætte kursen mod den yderst populære feriedestination, kan I glæde jer til at feriere i et af vores mange sommerhuse i Horne Sommerland. Alle emmer de af vaskeægte sommerhusidyl med rummelige terrasser og haver, så I rigtigt kan nyde de dejlige sommerdage og -nætter. Samtidig er der også rigeligt med plads indenfor, så I kan stimle sammen om varm kakao, puslespil og gode bøger, hvis vejret skulle slå om. Vores sommerhuse rummer både jer som par, jeres familie eller hele venneflokken, mens jeres firbenede familiemedlem også er velkommen i langt de fleste af dem. 

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Horne Sommerland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Horne Sommerland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Horne Sommerland

Loading...

Ferie langs kysten

Øhavet indtræder i en helt særlig hovedrolle, når I holder ferie i et sommerhus i Horne Sommerland. Omgivelserne er noget nær det allermest idylliske med vand på den ene side og bølgende fynske marker på den anden. Stranden i Horne Sommerland er ganske børnevenlig og indbyder til forfriskende dyp og alle mulige former for vandsport og aktiviteter på vandet. Det gælder i øvrigt også egnens mange andre strande på Fyn, prøv fx at køre til Bøjden Strand eller Hesseløje Strand, hvis I vil have lidt luftforandring. 

Udover at bade til tæer og fingre er helt rynkede, er det vel næsten obligatorisk at udforske øhavet, når I nu er på disse breddegrader. Fra Faaborg kan I sejle til både Lyø og Avernakø, mens I også kan udforske mange af de andre små, smukke øer. Livet på dem er helt særlig og er bestemt en stor ferieoplevelse. Faaborg er en dejlig købstad, hvor I kan suge lidt bystemning til jer og nyde gastronomiske og kulturelle indslag. 

Ellers er en ferie i Horne Sommerland for jer, der elsker at være aktive i naturen. Der findes nemlig et væld af vandre- og cykelruter rundt i landskabet, mens I også kan forbedre handicappet på golfbanen i Faaborg. Fisker I? Så tag stangen med - her er yderst gode muligheder for lystfiskeri.

Attraktioner og seværdigheder ved Horne Sommerland

Når I holder ferie i et sommerhus i Horne Sommerland, vil mange af jeres oplevelser og aktiviteter højst sandsynligt foregå ved vandet og i områdets smukke natur. Der findes dog også mange kulturelle perler og sjove oplevelser i og omkring Horne Sommerland, og vi anbefaler jer bestemt at besøge følgende: 

  • Øhavsmuseet i Faaborg

“Mærk naturen” hedder museets udstillingen, der på interaktiv viser, hvordan naturen alle dage har haft indflydelse på os mennesker. Rejs gennem fem forskellige tidsaldre på en dag! Det her er et museum med spændende og lærerige oplevelser for jer alle. 

  • Arresten i Faaborg

Kom bag tremmer for en dag. Den gamle arrest i Faaborg byder jer indenfor til en dag med refleksion, og hvor I kan blive klogere på ret og straf. Arresten har aktiviteter, der passer til både store og små, så den er bestemt et besøg værd. 

  • Egeskov Slot

Prøv at finde vej i labyrinten, leg på naturlegepladsen, nyd slotshavens smukke blomster og meget, meget mere! Egeskov Slot er et eldorado af oplevelser for jer alle, og her kan I få flere timer og endda dage til at gå!

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.