Sommerhus i Kerteminde

Kerteminde er en skøn købstad på Østfyn – nærmest indbegrebet af en fynsk købstad. Kerteminde by er en hyggelig gammel fiskerby med smalle gader, fine huse og en rigtig hyggelig stemning. Kerteminde er en skøn blanding af gamle fiskerhuse, store købmandsgårde og moderne arkitektur samt en livlig havn. Kerteminde kaldes også for ”Haven ved havet”, hvilket er en rigtig fin beskrivelse af denne fynske kystby. Lejer I sommerhus i Kerteminde, kan I glæde jer til en hyggelig og spændende ferie i dejlige omgivelser.

Lej sommerhus i Kerteminde og besøg den hyggelige havn

Populære feriehuse i Kerteminde

Loading...

Luksus sommerhuse i Kerteminde

Loading...

Feriehuse med pejs i Kerteminde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kerteminde

Loading...

4 grunde til at leje sommerhus i Kerteminde

  • Nærhed til hav og gode strande 

  • Skøn maritim stemning 

  • Gode attraktioner for alle 

  • Kort afstand til Odense

Sommerhus i Kerteminde

Sommerhusområdet ved Kerteminde er beliggende tæt på såvel byen, stranden og havet. Flere af sommerhusene har en dejlig udsigt over havet. Fra sommerhusområdet kommer I nemt til den dejlig badestrand samt ind til selve byen. Det vil være helt oplagt at tage cykler med, når I lejer et sommerhus i Kerteminde. Så er det nemlig ekstra nemt lige at suse ind til byen eller ned til stranden.

Fra jeres sommerhus i Kerteminde kan I nemt udforske den nordlige del af Fyn, hvor der både venter smuk natur, en dejlig kyststrækning samt flere rigtig gode attraktioner, som byder på feriesjov for hele familien. Fra Kerteminde er det helt oplagt at tage på tur til Odense. Turen i bilen fra Kerteminde til Odense tager turen kun 25 min. Odense er bestemt altid værd at besøge, når der lejes et sommerhus på Fyn. I Odense tilbydes et bredt udvalg af seværdigheder, attraktioner, gode butikker samt et væld af gode spisesteder.

4 gode attraktioner nær jeres sommerhus i Kerteminde

  • Vikingemuseet Ladby: Ved Kerteminde Fjord finder I Vikingemuseet Ladby, hvor I kan besøge Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden. Ladbyskibet står udstillet på en gravhøj, lige på det sted hvor det blev udgravet i 1935. På museet fortælles der meget mere om vikingetiden gennem flere forskellige udstillinger. Der er ofte forskellige events og aktiviteter på museet, som er målrettet hele familien.

  • Johannes Larsen Museet: I Kerteminde kan I besøge Johannes Larsens hjem på Møllebakken, som i 1986 blev omdannet til museum. Museet er bygget op omkring Johannes Larsens villa, gæstehuset, hvor mange kunstnere har boet, hans atelier, en udstillingsbygning samt Svanemøllen. Efter en tur rundt på museet, kan I nyde en kop kaffe eller en god frokost i Kaffehuset. Her laves alt fra bunden af gode fynske råvare.

  • Fjord&Bælt: Dette center er både en attraktion og et forskningsinstitut med fokus på livet i de indre danske farvande. Centret ligger smukt ved indsejlingen til Kerteminde Fjord. Museets største attraktion er der søde marsvin, som I kan komme helt tæt på. I de mange akvarier kan I se en lang række fisk og andre havdyr fra Danmark.

  • Museumsbutikke ”Høkeren”: På Trollegade, i en fin bygning fra 1700- tallet, ligger museumsbutikken Høkeren. På hylderne, som strækker sig fra gulv til loft, er der alverdens varer; slik, legetøj, børster og køkkenredskaber er blot et par af de ting, butikken sælger. Alle varer er autentiske og kommer fra leverandøre fra hele landet. Et besøg i butikken vil være en fin og spændende oplevelse for alle.

Lej sommerhus i Kerteminde tæt på den gode strand

De mange gode strande på Fyn er altid et besøg værd, når I lejer et sommerhus i Kerteminde. Helt vejen rundt på øen er der store og små badestrande, hvor I kan tage en pause og nyde livet. Kerteminde strand er ingen undtagelse. Her bliver dem, som elsker dase-dage på langs i solen eller en frisk gåtur i efteråret, ikke skuffede. 

Selve Kerteminde Strand kan inddeles i to strækninger; Kerteminde Nordstrand og Kerteminde Sydstrand. 

Nordstranden er den mest populære strand ved Kerteminde. Her er en dejlig sandstrand med god plads til afslapning og leg. Ude i vandet er der en del revler, som gør, at man skal et godt stykke ud i vandet, før det bliver dybt. Revlerne gør det også dejlig nemt at have børn med på stranden. Ved Nordstranden er der parkeringsplads samt en kiosk, hvor I kan forsyne jer med drikkevare og is i sommerperioden. I kan benytte badebroen, hvis I gerne vil ud på det lidt dybere vand. I har også mulighed for at spille beachvolley og håndbold, samt minigolf.

Sydstranden er en lidt mindre kendt del af Kerteminde Strand. Stranden kaldes også for de lokales strand. Men stranden er lige så god som Nordstranden og ligger kun ca. 500 m fra Kerteminde by.

Sommerhusudlejning i Kerteminde

Vælger I sommerhusudlejning til jeres ophold i Kerteminde, kan I glæde jer til et godt og fleksibelt ferieophold - uanset årtsid. Et sommerhus i Kerteminde kan I benytte jer af året rundt - en tur i et sommerhus i Danmark er nemlig, og heldigvis, ikke kun begrænset til de solrige sommermåneder.

Snup f.eks. en dejlig forlænget weekend på Fyn, hvor I kan koble lidt af og opleve nyt, inden hverdagen igen melder sin ankomst. Hos os er der mange muligheder for forlænget weekender i sommerhus og miniferier midt i ugen. En hygelig efterårsferie kan også med fordel foregå i et privat sommerhus. Mange vælger at blive i Danmark i efterårsferien, som ofte står i hyggens og afslapningens tegn. 

Fælles for alle sommerhusophold er, at I har den fulde frihed til at planlægge den ferie I har brug for og drømmer om. Sommerhusudlejning er nemlig ferie med frihed. Her er ingen faste spisetider, skemalagte udflugter - her er til gengæld fleksibilitet og plads til spontane indfald.