Sommerhus ved Båring Vig

Stille hav så langt øjet rækker. Det er det, der møder jer, når I lejer et sommerhus ved Båring Vig på den nordfynske kyst. Vender I jer om, vil I blive mødt af et opland bestående af små idylliske landsbyer fyldt med bindingsværkshuse, små kroer, stokroser og gadekær. Fyn er simpelthen bare fin!

Det betyder også, at Båring Vig bestemt er et af Fyns vigtigste sommerhusområder, hvor vi selvfølgelig også har et godt og nøje udvalgt sortiment. Vores sommerhuse ved Båring Vig er alle eksempler på den klassiske sommerhusdrøm; de er træbeklædte, de er godt indrettet med gode faciliteter både inde og ude. De rummer både jer, der rejser som par eller lille familie, mens der bestemt også er plads den til udvidede familie og større vennegruppe. Rejser I gerne sammen med enten jeres hund eller kat, er de også velkomne i langt de fleste af sommerhusene. 

Sommerhusene ved Båring Vig ligger idyllisk i det populære sommerhusområde i gå-afstand til børnevenlig strand med det blå badeflag. Hvis I er dem, der elsker at kigge på havet, når I holder ferie, så har vi også huse med yderst attraktiv panoramaudsigt ud over den stille vig. 

Et sommerhus i disse rammer er altså et rigtigt helle fra hverdagen, hvor I selv bestemmer, hvordan dagene skal forvaltes. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark - det er ferie med frihed som fortegn!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Båring Vig

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Båring Vig

Loading...

Hold ferie lige der, hvor natur møder by!

Vandet trækker, og vi anbefaler jer klart at gøre stranden og livet deromkring til feriens omdrejningspunkt. Båring Vig er en ideel destination for jer, der elsker forskellige former for vandsport idet vigen ved Lillebælt både inviterer til kitesurfing, surfing, windsurfing og stand-up-paddling. Samtidig er stranden yderst børnevenlig, da badevandet både er af god kvalitet og lavvandet, mens I kan ploppe i vandet direkte fra den fine træbadebro. 

Ved stranden kan børnene og andre barnlige sjæle også benytte sig af den nærliggende legeplads, mens I voksne kan dyste i en omgang petanque eller flere. Sommerhusområdet og stranden ligger ganske tæt på en campingplads, hvilket resulterer i, at området bugner af glade feriegæster og god sommerstemning. I har samtidig mulighed for at deltage i nogle af campingpladsens arrangementer eller benytte deres faciliteter mod betaling.

Samtidig er I i køreafstand til større byer som Middelfart, Bogense og Odense, hvor I kan nyde pulsen fra en rigtig købstad. Tag ud og spis, besøg museer og andre kulturelle tilbud og os i de mange små gader, der byder på historiske huse i kombination med mere moderne byggerier.

Attraktioner og seværdigheder ved Båring Vig

Som nævnt ovenfor er Båring Vig en yderst populær sommerhusdestination, og et oplagt sted at feriere, hvis I ønsker at komme helt ned i gear og tage dagene som de kommer. Samtidig er en ferie i den danske baghave også en oplagt mulighed for at opleve nye ting og omkring Båring Vig anbefaler vi jer bestemt at besøge følgende: 

  • Lillebælt Waters

Hvaltur i Danmark? Ja, det er ingen løgn. I kan komme på hvalsafari, dyrke alt hvad jeres hjerter begærer af vandsport og få mange andre oplevelser ved havet, når I besøger Lillebælt Waters i Middelfart. Her er der nemlig noget for alle i flere timer. 

  • Røjle Klint og Kasmose Skov

Har I taget en fossiljæger med i sommerhus? I så fald bør I bestemt besøge Røjle Klint, der med sine 37 meter, tårner sig op ved Middelfarts møde med Kattegat. Her kan I nemlig være heldige og finde både hajtænder og hvalrosknogler, mens I også kan gå på opdagelse ved det fredede naturområde og den nærliggende Kasmose skov. 

  • Gå over Lillebælt

Ved den gamle Lillebæltsbro venter feriens helt unikke oplevelse! I kan nemlig krydse bæltet 60 meter oppe i stålkonstruktionen, og nyde den vilde udsigt ud over vandet og dele af både Fyn og Jylland. Turen varer i omegnen af 2 timer og er bestemt ikke for sarte sjæle og dem med højdeskræk.  

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.