Sommerhus i Bogense

Bogense finder I på den nordlige del af Fyn ud til Kattegat. Den gamle købstad er en hyggelige og stemningsfuld by, hvor I rigtig kan opleve den fynske charme. I har strand, by, hav og gode oplevelser indenfor kort afstand af jeres sommerhus i Bogense. Vælger I at benytte jer af sommerhusudlejning, kan I se frem til et skønt ophold i et sommerhus i Bogense med plads til at være sammen, og hvor I aldrig vil løbe tør for nye oplevelser.

Lej sommerhus i Bogense og oplev den hyggelige by

Populære feriehuse i Bogense

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bogense

Loading...

Feriehuse med sauna i Bogense

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bogense

Loading...

Bogense – hvad skal man se og opleve?

Når valget er faldet på et sommerhus i Bogense, så er der et sandt hav af oplevelser og attraktioner, som kan udforskes mens der holdes ferie.

Bogense er en 700 år gammel købstad, som virkelig formår at charmere sine besøgende. Smukke, gamle huse ligger side om side i de hyggelige gader. Det er bestemt ikke uden grund, at Bogense bliver kaldt for Danmarks hyggeligste købstad. Gennem byen snor Bybækken sig, som guider jer gennem byen. Bybækken har tidligere haft en stor praktisk betydning for Bogense. Her vaskede byens koner tøj og ved ildebrand i byen, blev bækken brugt som datidens tankbil. Derudover siges det, at havfruerne svømmede ind i bækken fra deres slot, som skulle ligge nord for byen.

Bogense er stadig en levende købstad med et rigt udvalg af butikker. Selvom I ikke er på udkig efter en ny sofa eller spisebord, så tag alligevel forbi byens store møbelbutik, som holder til i Den Gamle Købmandsgård. Købmandsgården er en smuk bindingsværksbygning med skæve vægge og rødt tegltag. Foruden den store møbelbutik i Bogense er der alle slags butikker. Her er landsdækkende kæder, mange tøjbutikker, legetøjsbutikker, butikker med brugskunst og lokale produkter samt et kæmpe stort indendørs kræmmermarked.

På jeres rundtur i Bogense, kan I snuppe en lille pause ved byens nok mindste attraktion, nemlig kopien af Manneken Pis statuen. På det lille torv er der et par bænke, hvor I kan hvilke fødderne og måske nyde en is, hvis I er på sommerferie i Bogense. En anden lille-bitte attraktion i Bogense, er huset på Torvet 15. Huset er på 23 kvm og blandt de mindst byhuse i Danmark. 

Bogense er også beriget med en dejlig strand, en fin marinaen samt en hyggelig gammel havn, som I også må besøge, mens I er i sommerhus på Fyn.

Gode strande nær jeres sommerhus i Bogense

En vigtig del af et sommerhusophold i Danmark, er for mange ture til strand og hav. Har I sat kurs mod et sommerhus i Bogense, så er der også flere muligheder for, at nyde feriedagene på stranden.

  • Bogense Marina Strand: Ved den fine marina i Bogense er der anlagt en kunstig sandstrand på 18.000 m2. Stranden er fra 2004 og er hurtig blevet et hot samlingspunkt for badeglade feriegæster. Stranden har det Blå Flag som viser, at her er tale om en rigtig god badestrand med rent vand. Vandet bliver langsom dybt og gør det derfor til en god strand for familier med børn. Stranden ligger samtidig godt beskyttet for store bølger. Der er desuden gode surfmuligheder ud for Bogense Marina, for jer som godt kan lide stranddage med fart på.

  • Skåstrup Strand: Ikke langt fra selve Bogense Strand ligger Skåstrup Strand. Stranden ligger lige ved det store sommerhusområde. Denne strand har også kvalitetsstemplet det Blå Flag pga. det gode badevand og gode faciliteter. Ved stranden er der et dejligt grønt område, hvor der også er plads til solbadning, en picnic og leg. Er I ikke de store badedyr, men vil I hellere teste fiskestangen, så er der også gode fangstmuligheder ved Skåstrup Strand.

Besøg Æbelø når I lejer sommerhus i Bogense

På en solrig sommerdag er der ikke noget bedre end, at pakke en god madkurv og tage ud i det blå. I naturen omkring jeres sommerhus i  Bogense, er der mange skønne områder, hvor I kan slappe af og nyde den smukke natur.

Vi vil klart anbefale, at I tager til øen Æbelø. På Æbelø er der en dejlige strand, fine skove, græsengen og et rigt dyreliv. Øen er i dag ubeboet, hvis man ser bort fra alle fuglene og dådyrene. Men engang boede her op til 40 personer, som b.la. levede af landbrug og fiskeri. Rundt på øen kan I stadig se nogle af husene samt rester af øen egen skole. I kan komme hele øen rundt ved at følge den 7 km lange vandrerute. For at komme til Æbelø skal I krydset vandet, mens der er lavvande. Inden I tager afsted, så husk derfor at tjekke tidevandstabellen.

Der er masser af smuk natur langs den nordfynske kyst.I kan både besøge strand, skov, moser og se græssende køer på de flade strandenge. Kan I godt lide at bruge naturen, når I holder ferie i et sommerhus i Danmark, så er der flere forskellige muligheder omkring Bogense. Tag fiskestangen med og prøv lykken enten fra kysten eller i en af moserne, som Runde Mose og Eskelund Mose. Er I til de lange gåture, så vil vi anbefale, at I tager til området ved Søndersø, sydøst for Bogense. I det bakkede og skovrige område er der rigtig fine vandreruter. I kan også sætte kurs mod Langesø Skov, hvor I på turen rundt kommer forbi både Langesø Slot og Langesø Skovkapel. Såvel efterår som sommer er det et smukt område, hvor I vil få masser af frisk luft og fine oplevelser, inden turen går tilbage til jeres feriebolig på Fyn.

Sommerhusområder nær Bogense på Nordfyn

Der er flere rigtig gode sommerhusområder på det nordlige Fyn. Derfor kan I sagtens finde et ledigt sommerhus nær Bogense, hvis ikke der er et ledigt sommerhus i Bogense.

  • Sommerhus ved Skåstrup Strand: Dette sommerhusområde ligger ca. 8 km fra Bogense. Her udlejes flere forskellige feriehuse, som alle ligger i det hyggelige sommerhusområde nær ved den gode strand. Fra sommerhuset i Skåstrup Strand kan I også nyde den smukke natur på Nordfyn og besøge områdets mange gode attraktioner.

  • Sommerhus ved Bro Strand: Dette område ligger ca. 14 km fra Bogense og er et dejligt ferieområde ud til Båring Vig. En del af de sommerhuse som udlejes i Bro Strand ligger samlet på et stort område med flere gode fællesfaciliteter. Lejer I et feriehus i Bro Strand kan I benytte flere forskellige boldbaner til b.la. fodbold og tennis og børnene kan hygge sig på den gode legeplads og finde nye kammerater.

  • Sommerhus Hasmark Strand: Tager I over mod Odense Fjord, kommer I til et af de mest kendte sommerhusområder på Fyn; Hasmark Strand. Her har det altid været populært at leje et sommerhus. Det afspejles også i den store variation af både små og store sommerhus i området. Mange af ferieboligerne ved Hasmark Strand har havudsigt og direkte adgang til den gode badestrand. Generelt er der dog ikke langt for nogle af sommerhusene til den fine strand.