Sommerhus ved Vejlby Fed

Stille farvand så langt øjet rækker! Det er synet, der venter jer, når I lejer et sommerhus ved Vejlby Fed på Fyns nordkyst. Huset er nemlig idyllisk placeret lige ud til Båring Vig, hvor mange af strandene er markeret med blå badeflag og kalder alle vandhunde og badenymfer.

Netop derfor er området omkring Båring Vig også et af Fyns mest populære sommerhusområder, og vi har et lille, men nøje udvalgt sortiment af sommerhuse ved Vejlby Fed. Alle er de indbegrebet af klassisk sommerhusidyl og rummer både jer som par, jeres udvidede familie eller vennegruppe, mens jeres firbenede familiemedlem også er velkommen i langt de fleste af dem. Sommerhusene ligger i gåafstand til strand og har alle store terrasser, hvor I kan nyde jeres måltider, når vejret tillader det. Slår vejret om, har I samtidig  de bedste forudsætninger for at slappe af indendørs i trygge og private rammer. 

Et sommerhus i disse omgivelser på Fyn er altså et oplagt helle, hvor I selv sætter rammerne for, hvad jeres afbræk fra hverdagen skal bestå af. Det er det vidunderlige ved et sommerhusophold et sted i Danmark - det er ferie med frihed som fortegn!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Vejlby Fed

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vejlby Fed

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vejlby Fed

Loading...

Lad vandet være omdrejningspunktet for jeres ferie

Vandet trækker, og vi anbefaler jer klart at gøre stranden og livet deromkring til feriens omdrejningspunkt. Vejlby Fed er en ideel destination for jer, der elsker forskellige former for vandsport, idet vigen ved Lillebælt både inviterer til kitesurfing, surfing, windsurfing og stand-up-paddling. Samtidig er stranden yderst børnevenlig, da badevandet både er af god kvalitet og lavvandet, mens I kan ploppe i vandet direkte fra den fine træbadebro. 

Ved stranden kan børnene og andre barnlige sjæle også benytte sig af den nærliggende legeplads, mens I voksne kan dyste i en omgang petanque eller flere. Sommerhusområdet og stranden ligger ganske tæt på en campingplads, hvilket resulterer i, at området bugner af glade feriegæster og god sommerstemning. I har samtidig mulighed for at deltage i nogle af campingpladsens arrangementer eller benytte deres faciliteter mod betaling.

Foruden de helt klassiske aktiviteter i og ved vandet, kan I også komme på vaskeægte hvalsafari ude på sundet, når I lejer et sommerhus ved Vejlby Fed. Området byder altså på oplevelser for enhver smag.

Attraktioner og seværdigheder ved Vejlby Fed

Vejlby Fed er en klassisk sommerhusdestination, hvor jeres fornemmeste opgave er at komme ned i gear og tage dagene helt som de kommer. Dovne dage i haven og ved vandet er næsten obligatoriske ferieelementer, mens I også er tæt på større byer som Middelfart, Bogense og Odense. Her har I rig mulighed for at spise godt, shoppe lidt,  besøge seværdigheder og attraktioner, mens nærområdet omkring Vejlby Fed bestemt også på oplevelser, I ikke må snyde jer selv for. Vi vil derfor anbefale jer at besøge følgende: 

  • Kæleakvarier ved Vejlby Fed Strand

Se hvad der gemmer sig af liv i Lillebælt, når havbiologerne fremviser dagens fangst i såkaldte kæleakvarier. Alt lige fra småfisk og krabber boltrer sig i farvandet ud fra Vejlby Fed strand, som i sig selv er en den perfekte destination for jer, der elsker livet ved vandet. 

  • Røjle Klint og Kasmose Skov

Har I taget en fossiljæger med i sommerhus? I så fald bør I bestemt besøge Røjle Klint, der med sine 37 meter, tårner sig op ved Middelfarts møde med Kattegat. Her kan I nemlig være heldige og finde både hajtænder og hvalrosknogler, mens I også kan gå på opdagelse ved det fredede naturområde og den nærliggende Kasmose skov. 

  • Gå over Lillebælt

Ved den gamle Lillebæltsbro venter feriens helt unikke oplevelse! I kan nemlig krydse bæltet 60 meter oppe i stålkonstruktionen, og nyde den vilde udsigt ud over vandet og dele af både Fyn og Jylland. Turen varer i omegnen af 2 timer og er bestemt ikke for sarte sjæle og dem med højdeskræk.  

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.