Sommerhus ved Hasmark Strand

Fyn er blot et af de herlige steder, I kan leje feriehus i Danmark hos NOVASOL. Her finder I mange dejlige sommerhusområder nær smukke kyststrækninger. I et feriehus ved Hasmark Strand, vil I netop få adgang til flere af Fyn's bedste badestrande. I vil yderligere befinder jer nær et væld af udflugtsmuligheder, som hele familien kan nyde godt af, på jeres ferie i sommerhus. Et sommerhus ved Hasmark Strand vil danne den perfekte rammer om ferien på Fyn, da I får al den frihed I ønsker, og kan nyde ferien i jeres helt eget tempo.

Feriehuse på Fyn

Populære feriehuse i Hasmark Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hasmark Strand

Loading...

Feriehuse med spa i Hasmark Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hasmark Strand

Loading...

Brug den smukke natur ved jeres sommerhus ved Hasmark Strand

Hasmark ligger på Nordfyns Kattegatkyst og er et perfekt feriemål for jer, som holder af gode badestrande i naturskønne omgivelser. Ikke langt fra Hasmark Strand ligger flere fredede naturområder der bestemt er et besøg værd på cykel eller med vandreskoene på. Hele området omkring Hasmark er kendt for sine gode vandre-, cykle- og lystfiskermuligheder. Nordfyn er generelt præget af store skove og flade, frodige landskaber. Flere af naturområderne tiltrækker også et rigt fugleliv, et helt specielt syn på jeres ferie på Fyn. Uanset hvad I er ude efter på jeres ferie, om det er afslapning eller aktive feriedage blandt Fyns mange attraktioner og aktivitetsmuligheder, så kan I garanteret finde et feriehus ved Hasmark Strand, der passer til jer!

Feriehuse ved Hasmark Strand

Attraktioner og oplevelser nær Hasmark Strand

Uanset hvor på Fyn I vælger at leje sommerhus, har I aldrig langt til en masse spændende attraktioner og seværdigheder, som hele familien kan udforske og opleve. Fyn er kendt for sine mange herregårde, med deres flotte haver, alléer og stengærde, som bestemt også er et visit værd, når I kører forbi dem på vejen.

I Hasmark finder I en minigolfbane og et stort vandland med flere bassiner, to rutchebaner, flere saunaer og spa ved byens campingplads. Kyststrækningen ved Hasmark Strand huser flere lavvandede og børnevenlige badestrande, der er blandt Fyns bedste. Her kan man også tage på nogle enstående vandre- og cykelture på stier, som bringer jer gennem den idylliske fynske natur.

Sommerhus Hasmark Strand

Ferie ved Hasmark Strand - ikke langt fra Odense

Når I lejer sommerhus i Hasmark, er I kun en lille tur fra Odense - Danmarks tredjestørste og Fyns største by. Her er hyggelige gågader, caféer og restauranter, museer, kunst og kultur og utallige aktivitetsmuligheder, for store såvel som små. Trods sin størrelse, er byen utrolig overskuelig og en overraskende grøn by med mange parker og små oaser. 

De største seværdigheder i Odense er Odense ZOO, som er blevet kåret til Europas bedste, Danmarks Jernbanemuseum, H.C. Andersens Hus og selvfølgelig Brandts, hvor I kan tage et kig på klassisk såvel som mere moderne kunst. Men byen er også fyldt med små lokale overraskelser, hvilket kun bekræfter dens autentisitet og behagelige atmosfære. Odense er yderligere Danmarks førende cykelby og det er muligt at cykle gennem hele Stor-odense uden at møde en eneste bil på byens mange grus- og asfaltstier. Det er også muligt at cykle til Odense fra jeres sommerhus i Hasmark - det er dog en længere tur på ca. en time.

Hvorfor leje sommerhus ved Hasmark Strand?

Når vi hver især skal beslutte os for, hvor vi skal holde ferie og leje sommerhus, har vi alle forskellige ønsker til området. I skal vælge at leje sommerhus ved Hasmark Strand hvis: 

  • I gerne vil holde ferie tæt havet og gode strande

  • I gerne vil gerne være tæt på smukke naturområder med unikke oplevelser 

  • I gerne vil være tæt på Odense og byens mange attraktioner 

  • I godt kan lide vandkants-charme 

  • I elsker at fiske

Hvorfor holde ferie i et sommerhus?

Vi kan i dag holde ferie på et utal af måder, og i alle dele af verden. Alle har vi forskellige ønsker og behov til vores ferie - og netop her kan sommerhusudlejning være et godt bud på en ferieform, hvor der er valgfrihed og noget for enhver smag. 

De mange ferieboliger som udlejes, er alle forskellige. Det gør sig både gældende i forhold til størrelse, indretning, boligens faciliteter og beliggenheden. Ejerens egen smag og behov skinner ofte igennem på husets indretning og udendørsområder. Nogle foretrækker det moderne udtryk med rene linjer, mens andre vælger det mere nostalgiske, hvor måske egne sommerhusminder fra barndommen føres videre. Nogle sommerhuse går i arv i familien og her vil det ofte være en meget personlig indretning, hvor der i indretningen ses spor fra flere generationer. Denne mangfoldighed gør netop, at der er et sommerhus for enhver smag.