Sommerhus i Varbjerg på Fyn

Ud til den skønne Båring Vig på Nordfyn, finder I det dejlige sommerhusområde Varbjerg. Holder I ferie i et sommerhus i Varbjerg, kommer I til at bo lige midt i den smukke fynske natur og lige i nærheden af en børnevenlig strand. Sommerhusområdet ligger i fredelige omgivelser, hvor I rigtig kan nyde jeres feriedage på Fyn

Det familievenlige område, er en perle for naturelskere og lystfiskere. Det helt store trækplaster er den vidunderlige brede sandstrand. Et feriehus ved Varbjerg strand er samtidig et super godt udgangspunkt for udflugter og aktiviteter på Nordfyn. I kan også nemt besøge hyggelige byer som Middelfart og Bogense, eller prøve sjove aktiviteter som f.eks. Bridgewalking over Lillebælt.

Sommerhus Varbjerg

Populære feriehuse i Varbjerg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Varbjerg

Loading...

Aktiviteter i og nær Varbjerg til jeres ferie

Vælger I at benytte jer af sommerhusudlejning i Varbjerg, har I mulighed for at være aktive på forskellig vis. I kan få en helt unik oplevelse med Bridgewalking Lillebælt, hvor I under kyndig vejledning går 60 meter over havets overflade og kan nyde en enestående udsigt.

Er I vilde med at fiske, er det også helt oplagt at leje en feriebolig i Varbjerg. I kan både fiske fra stranden og i en af ”put and take” søerne i området. Der arrangeres også fisketure fra kutter, for jer, der vil have en vild oplevelse på havet.

I Middelfart ligger en golfklub med "pay and play", hvis I vil teste golftalentet. Endelig findes der over 40 kilometer cykelruter i den skønne natur, ligesom der er masser af mærkerede vandreruter. Vælg f.eks. en tur i Langesøskovene, hvor I også kan følge stien omkring den idylliske Langesø.

En unik oplevelse får I, hvis I tager den lille færge til Æbleø, hvor der findes en 7 km. lang vandrerute, rundt om øen. Færgen sejler fra Bogense. Selv ved den dejlige strand kan I være aktive. Varbjerg Strand fortsætter nemlig direkte over i Bro Strand, hvor der findes både legeplads, petanquebane og beachvolley.

Havnen i Varbjerg

Informationer om Varbjerg

Indsnus den maritime atmosfære i den lille lystbådehavn, der ligger ved Storåens udløb. Det er også her I finder restauranten Varbjerghus, som ligger smukt med en vidunderlig udsigt over vandet. Udover den dejlige strand, er området omgivet af skov og marker, som indbyder til vandre- og cykelture. De daglige indkøb kan I foretage i de nærtliggende byer Branderup og Båring.

Sommerhus Bogense

Gode attraktioner nær sommerhusene ved Varbjerg

Tag på udflugt til Hindgavl Slot og Dyrehave. Udforsk det smukke, gamle slot og gå på opdagelse i dyrehaven, der i sig selv, er en enestående oplevelse. Den mangfoldige natur, med storslåede skrænter, bålpladser, vandhuller og fritgående hjortevildt, danner rammen om masser af skønne timer i det fri – både for naturelskere og børnefamilien. Her findes også både legeplads, Tarzanbane og et dejligt område med borde og bænke til picnic. Et andet slot med park, der er et besøg værd, er Wedellsborg. Også her kan I udforske parken med dådyr og sjældne træer og planter. For de kunstinteresserede er et besøg på Kunstgården i Skovby et must. Her kan I se både dansk og international kunst samt kunsthåndværk.

Vil I opleve idyllisk by-atmosfære nær Varbjerg?

Så er en tur til Bogense oplagt. Fra jeres sommerhus i Varbjerg er der kun ca. 20 kilometer til den hyggelige købstad med toppede brosten, hyggelige stræder og bindingsværkshuse. I kan shoppe i de små specialbutikker og spise en god frokost på byens marina, der emmer af maritim stemning og atmosfære. 

Når I lejer sommerhus i Danmark er I sikre på at finde både strand, attraktioner og seværdigheder i nærheden – dette gælder i høj grad også når I lader et sommerhus i Varbjerg danne rammen om jeres ferie. I skal vælge Varbjerg, hvis I gerne vil slappe af i skønne naturomgivelser og samtidig have et godt udgangspunkt for at opleve Nordfyn og spændende attraktioner.