Sommerhusudlejning Middelfart

Tag hele familien med til Middelfart, lystsejlernes og sommerhusgæsternes paradis, hvor oplevelser og seværdigheder både til vands og til lands, altid ligger lige om hjørnet. Her kan I tage lange dage på de brede hvide sandstrande, udforske det grønne bagland fra cykelsadler eller få jer et adrenalin rush på en Bridgewalking over Lillebælt. Det er især strandene omkring Middelfart som har gjort byen yderst populære hos vores mange gæster. De er nemlig rigtigt børnevenlige og tit relativt ubefolkede, så man kan nyde naturen i fred og ro. Ikke mere end små 5 minutter væk, på Jyllandssiden af Lillebælt, finder du også storbyen Fredericia, hvor aktiviteter som shopping, cafebesøge, svømmehal og biograf venter jer, hvis vejret skulle drille!

Besøg denne flotte vindmølle fra et sommerhus i Middelfart

Populære feriehuse i Middelfart

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Middelfart

Loading...

Feriehuse med spa i Middelfart

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Middelfart

Loading...

Hvad er de 7 bedste seværdigheder i Middelfart?

  1. Få et adrenalinsus på en Bridgewalking (Bestil i god tid!)

  2. En Hvalsafari og fisketure er "must-do's" 

  3. Automobilmuseet byder på oplevelser for hele familien

  4. Oplev den gamle Lillebæltsbro til fods eller på cykel

  5. Tag en tur på shopping i Fredericia

  6. Hindsgavl Dyrehave byder på bøgeskov, krondyr og leg

  7. Naturpark Lillebælt - masser af oplevelser til lands og til vand

Hvorfor leje sommerhus i Middelfart?

Middelfart er muligvis et af NOVASOLs mest undervurderede sommerhusområder. Her er så meget at lave og se, at en uge sjældent vil være nok! Naturen er som nævnt enestående, og det er netop her at du finder langt de fleste aktiviteter. De unikke strømforhold i Lillebælt, som Middelfart ligger ud til, gør at både dyrelivet og naturen er fantastisk at gå på oplevelse i og yderst seværdig. Derudover indeholder Middelfart og området heromkring alle de ingredienser, som et rigtig sommerhusferie skal have, så som børnevenlige badestrande, ishuse, hyggelige havnebyer, rige shoppingmuligheder og et hav af aktiviteter som Hvalsafari, Lillebæltsbroen og en rigtig sommerhusklassiker - minigolf! I området omkring Middelfart har NOVASOL flere forskellige typer af sommerhus, som passer på enhver pengepung. Du kan finde de store og luksuriøse sommerhuse med pool eller havudsigt, hvor der ikke er sparet på noget og hvor det er de lækre faciliteter, som danner rammen om ferien. Du finder også de mere klassiske sommerhuse på Fyn, hvor faciliteterne er mere simple og charmerende og hvor det er oplevelser i naturen og nærvær med familien, der er i højsædet! Uanset hvilket sommerhus i Middelfart, du beslutter dig for at leje, så kan du være sikker på at kvaliteten er i top og servicen ligeså. Vi tjekker nemlig alle vores sommerhuse og sikrer os at de er i tip top stand, så vores gæster får den bedst tænkelig oplevelse! Se også efter vores "koncepter" når du lejer et af vores sommerhuse i Danmark. Du finder nemlig et hav af sommerhuse hvor hund er tilladt, hvis du ønsker at have den med på ferie. Det samme gælder vores aktivitetshuse, der er særdeles godt egnede til at tage på ferie med børn. Lyder Middelfart som noget for dig? Så book et sommerhus i Middelfart allerede i dag!

Sommerhus med børn i Middelfart

Et sommerhus i Middelfart er en rigtig oplagt destination til familien der har mindre børn med på ferie. Her er nemlig aldrigt kedeligt og du finder et hav af gode gratisoplevelser, i de mange hyggelige havnebyer og i den smukke natur. Selvom det ikke er en gratisoplevelse, så anbefaler vi stadigvæk at tage på Hvalsafari. Børnene er vilde med det og du vil blive dagens når I har spottet de første marsvin i Lillebælts brusende bølger. I kommer heller ikke udenom en lille udflugt til den gamle Lillebæltsbro, der pt. kan krydses til fods eller på cykel. Her kan I tage en madkurv med og spise en picnic tæt på broen, inden I krydser den. Derefter kan I tage ned til havnen og købe jer en is fra et af de mange gode ishuse. De mest børnevenlig strande i Middelfart findes langs Båre Vig, hvor de brede sandstrande ligger som perler på en snor. Vigen er skærmet for de største bølger og man skal ret langt ud, før vandet for alvor bliver dybt. Derfor kan du godt lade de små soppe og bygge sandslotte i vandkante,n uden konstant overvågning. Middelfart Lystbådhavn har også en lækker strand, hvor der er blåt flag - altså rigtig god vandkvalitet. Herfra er man tæt på byen, ishuse og legepladser. Stranden er et sikkert hit blandt de mindste. Er du i bil, så er større temaparker som Odense Zoo, LEGOLAND og Zootopia i Givskud ikke mere end en lille times kørsel væk.

Oplevelser i naturen fra et sommerhus i Middelfart

En rigtig hyggelig ide er, at tage en frokost med ud i skoven ved Hindsgavl Dyrehave. Her kan I spise omgivet af gammel bøgeskov og kigge på store flokke af rådyr og kronvildt imens. I Hindgavl Dyrehave finder I også et hav af gode vandrestier og også det gamle slot ved navn Hindsgavl Slot. Rundt omkring Middelfart kan du finde flere Put&Take søer, hvor du kan få din fiskelyst stillet i løbet af ferien. Er vejret godt, ja så vil vi helt sikkert anbefale jer, at tage en tur på cykel rundt i landskabet, hvor I vil kommet igennem den ene hyggelige ferieby efter den anden. Omkring Middelfart kan I ligeledes prøve en masse sjove aktiviteter på vandet. I disse år er især de såkaldte SUP'er blevet populære. Og netop disse kan du prøve kræfter med i Middelfart. Du kan også finde mere kendte aktiviteter som kajak, kano og beach volley omkring de mange stande ved Middelfart.

Lyder et sommerhus i Middelfart som noget for dig? Så book dit sommerhus i dag og vær sikker på at få netop det feriehus der gør jeres ferie helt perfekt!