Sommerhus i Otterup

Otterup er en perle på Nordfyn. Byen er måske ikke den meste kendte på Fyn, men ikke desto mindre, er her vitterligt alt til en rigtig dejlig tur i et sommerhus i Otterup. I Otterup by er der et fint udvalg af både dagligvarebutikker og andre butikker, hvor I kan shoppe lidt i løbet af jeres ophold i et sommerhus i Otterup. Naturoplevelser og dejlige ture til gode strande kommer I heller ikke til at mangle.

Lej sommerhus i Otterup nær Hasmark Strand

Populære feriehuse i Otterup

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Otterup

Loading...

Feriehuse med spa i Otterup

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Otterup

Loading...

4 gode grunde til at leje sommerhus i Otterup

  • Kort afstand til børnevenlige badestrand på Nordfyn 

  • Hyggeligt byliv med flere events 

  • Ca. 30 min. i bil til altid spændende Odense 

  • Smuk natur med mange gå - og cykelstier

Besøg disse attraktioner nær jeres sommerhus i Otterup

Der er masser at se og opleve, når I er taget en tur i sommerhus i Otterup. 

I selve Otterup by kan I se Midgårdsormen midt på byen torv. Stenudgaven af den drabelige Midgårdsorm, bugter sig op og ned af jorden, som var den på havet. Otterup Andedam er en fin lille oase i byen. Slå jer ned ved de opstillede borde og nyd synet af de mange ænder og de smukke svaner i dammen. Ved andedammen kan I også se silkehøns, forskellige fasaner samt påfugle. Bliv klogere på livet på Nordfyn ved at besøge Otterup Museum, som I finder i byens ældste bygning, det tidligere fattighus, fra 1722. 

Har I bilen med på ferie, så kan I overveje at besøge disse attraktioner, som ikke ligger langt fra jeres sommerhus i Otterup. 

Ditlevsdal Bison Farm i Morud er Europas største bisonfarm med ca. 400 bisonokser. Her kan I tage med på bisonsafari og komme helt tæt på enorme dyr. I restauranten kan I også smage bisonkød. 

På Nordfyn er der mange herregårde, men som den eneste byder Harridslevgaard Slot ved Bogense indenfor. Det flotte renæssanceslot omtales første gang helt tilbage i 1231. Dog er det nuværende slot fra 1606. 

I Glavendruplund kan I se Glavendrupstenen med Danmarks længst runeinskription. Sten er rejst i år 900 ca. af Ragnhild, som minde for hendes mand Alle, som menes at have været præst og høvding på egnen.

Fyn er generelt et område i Danmark med rigtig mange attraktioner og seværdigheder. Vil I gerne opleve mere af eventyrlige Fyn, så kan I nemt finde et andet sommerhus på Fyn, hvorfra I kan kaste jer ud i de fynske fristelser.

Lej et sommerhus i Otterup året rundt

Efterårsferie, forårs-miniferie, vinterferie, påskeferie, sommerferie, juleferie - hele året rundt er der gode grunde til, at tage en tur i et sommerhus i Otterup. Et sommerhusophold er nemlig ikke kun forbeholdt sommeren. Langt de fleste sommerhus i Danmark er yderst velegnede til en god ferie året rundt. 

Nyd højtiderne sammen med familien eller vennerne i et sommerhus, hvor I, i fællesskab, kan lave god mad og bare nyde det gode selskab. I efteråret og om vinteren er et sommerhus oplagt til en ferie med masser af hygge og tid til bare at være sammen. Mellem de længere ferieperioder, kan vi alle få lyst og brug for et lille afbræk fra hverdagen. Her er en miniferie midt i ugen eller henover en weekend rigtig fin, hvis I "bare" vil hjemmefra og koble helt af. 

Hos NOVASOL finder I sommerhus som kan dække ethvert feriebehov. Fra små klassiske sommerhuse til store, moderne feriehuse med masser af ekstra faciliteter.