Sommerhus Odense

H.C. Andersens hjemby er eventyrlig! Odense er også meget mere end eventyr og H.C. Andersen. Byen emmer af liv, kultur og så bærer den præg af en lang og farverig historie, fuld af vikinger, riddere og konger! Hele året igennem vil gæster i Odense, blive mødt af spændende events og festivaller af alle slags, lige fra musik og keramik til magi og marathon. Der er altid et hav af attraktioner og seværdigheder at se, og selv de aller mindste feriegæster kan være med, når I lejer et sommerhus i Odense! Book dit sommerhus allerede i dag eller få mere inspiration til en ophold i Odense på siden herunder.

Få et eventyrlig ferie fra et sommerhus i Odense

De 5 bedste seværdigheder i Odense

  1. Tag familien med i Odense Zoo, hvor I kan gå en tur 12 m over byen i Bøgetoppen

  2. Brug en dag i Den Fynske Landsby, en lille nostalgisk tidslomme syd for Odense

  3. Et "must see" i Odense er H.C. Andersens Bardomshjem og Museum

  4. Brug en dag eller to på med shopping gågaden og cafebesøg i Latinerkvateret

  5. Oplev historiens vingesus på Odenses underjordiske Bunkermuseum

Hvorfor leje sommerhus i Odense?

Odense har en masse sjove oplevelser og spændende aktiviteter at byde på! Du kan tage alle aldre med ud på sjov og ballade. Der er et hav af museer og en flot Zoo. Her kan der blandt andet opleves røde pandaer og attraktionen bøgeskoven, hvor man kan tage en 250 meter lang tur i 6-12 m oppe over jorden. I kan også tage en tur rundt i H.C. Andersens fodspor. En rute der vil tage jer forbi de største H.C. Andersen-seværdigheder i Odense. Her kommer i blandt andet forbi fødehjemmet, rådhuset, Odense Slot og H.C. Andersen Statuen. Vores sommerhuse i og omkring Odense passer på alle pengepunge, og uanset om du er til et simpelt sommerhus fuld af hygge og nærvær, eller et luksuriøst sommerhus med alle tænkelige faciliteter, så kan du finde det hos NOVASOL. Vi har mere end 50 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark og i 27 andre lande, så du kan trygt booke din ferie igennem os.

Kan man holde ferie i Odense med børn?

Svaret er et rungende ja. Der er et hav aktiviteter, som er sjov for selv de aller mindste børn, når du lejer et sommerhus på Fyn. Man kan ikke komme udenom en tur i den berømte Odense Zoo. Her kan I blandt andet se Løver, Tigere og de sjældne røde pandaer, der er den zologiske haves maskot. Her i Zoo kan I også prøve at fodre en giraf, tage en tur 12 meter over jorden på tarzanbanen Bøgetoppen eller sætte jer og få en dejlig bid mad på en af de mange restauranter. Den Fysnke Landsby er et sjovt og spændende frilandsmuseum, hvor hele familien kan være med. Her kan I se gamle huse og gårde, der kan dateres helt tilbage til 1800-tallet. I byen vil man få fornemmelsen af, at være taget ca. 220 år tilbage i tiden, tilbage til før rindende vand og eletricitet, tilbage til dengang hvor alt blev lavet eller dyrket selv og tilbage til dengang hvor livet var langt mindre komplekst end det vi kender i dag. Der er dyr og aktiviteter at prøve alle sommermånederne igennem og især de mindste kan få sig en sjov dag. Lejer I et sommerhus i Odense, vil I aldrig have langt til spændende aktiviteter og oplevelser på Fyn. Udover de ovenstående aktiviteter for børn, kan de følgende også anbefales: Jernbanemuseet, Histotoriet, Vikingmuseet i Ladby samt Odins Odense, der viser livet i vikingetiden på glimrende vis.