Sommerhus ved Tårup Strand

Tag i sommerhus ved Tårup Strand på østkysten af Fyn og hold ferie lige ud til Storebælt. Sommerhusområdet ligger tæt på kysten og fra stranden kan I se til Storebæltsbroen. 

Fra Tårup Strand er der ikke langt til flere fynske perler, som Svendborg, Nyborg, Kerteminde og Odense. Et ophold i et sommerhus ved Tårup Strand er også for naturelskere og ikke mindst lystfiskere.

Sommerhus ved Tårup Strand

Populære feriehuse i Tårup

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tårup

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tårup

Loading...

Dejlige dage i et sommerhus ved Tårup Strand

Mens I slapper af og nyder jeres feriedage i et sommerhus ved Tårup Strand, kan I krydrer ferien med en lang række forskellige oplevelser og aktiviteter. 

Ture til stranden er nærmest obligatorisk, uanset om det er for at hoppe en tur i bølgen blå, for at flade ud i sandet eller for at gå en god, lang tur langs vandet. Tårup Strand er velegnet til det hele. Det lave vand og de rolige strømforhold passer også perfekt til børn. Vil I gerne ud på lidt dybere vand, så kan I bare benytte badebroen. Når mørket falder på, kan I nyde udsigten til lysene på Storebæltsbroen, mens I runder en dejlig feriedag af. 

Rundt om Tårup Strand er der masser af skøn natur. Tag f.eks. på tur til Kajbjerg Skov og Tårup Lundeskov. I Kajbjerg Skov er der flere fint afmærkede vandreruter, Har I lejet et sommerhus ved Tårup Strand tidligt på sommeren, kan I være heldige at høre og måske endda se den sjældne Klokkefrø, som holder til ved Klokkesøen nær Tårup Strand. 

Kongshøj Å snor sig gennem landskabet, lige nord for Tårup Strand, frem til Kongshøj Mølle. Møllen er stadig i drift. De idylliske omgivelser omkring møllen indbyder til en frokost under åben himmel. Ved møllen kan I se en den 7 m høj mølledæmning, mølledammen og vandfaldet. 

Både Kongshøj Å og kysten ved Tårup Strand er gode fiskesteder. Vil I ud på åben hav, kan der sættes en mindre båd i vandet direkte fra kysten. Hvis I generelt godt kan lide at fiske, så er der flere gode steder på Fyn, hvor I kan prøve lykken som lystfiskere. I finder flere gode sommerhuse på Fyn, som ligger nær gode fiskesteder.

Lej sommerhus ved Tårup Strand tæt på den gode badestrand

Masser af udflugtsmuligheder fra et sommerhus ved Tårup Strand

Fyn er generelt et fantastisk sted at leje sommerhus i Danmark, hvis I godt kan lide at tage på ture til forskellige attraktioner og seværdigheder. Det er nemt at komme rundt på Fyn og I behøver bestemt ikke bevæge jer langt væk fra jeres sommerhus ved Tårup Strand for at få mange nye oplevelser med hjem. 

På Fyn er der flere rigtig fine og meget hyggelige byer. Når I holder ferie ved Tårup Strand er det nærliggende at besøge f.eks. Nyborg, Svendborg og Kerteminde. I de tre byer er der masser at se og opleve samt gode mulighedre for at spise og drikke godt. I Odense er der oplevelser, og ikke mindst eventyr, til en hel dag. 

I løbet af ferien kan I også tag på tur til flere forskellige attraktioner, som byder på gode oplevelser for hele familien. 

  • Fjord- og Bæltcentret i Kerteminde 

  • Nyborg Slot – Nordens ældste kongeborg

  • Terrariet i Vissenbjerg - Danmarks største terrarium 

  • Den Fynske Landsby ved Odense 

  • Egeskov Slot - Europas bedst bevarede renæssanceborg

Lej sommerhus ved Tårup Starnd og besøg Egeskov Slot

Sommerhusudlejning ved Tårup Strand er lig med frihed

Et somerhus ved Tårup Strand giver jer muligheden for, at skabe netop den ferie I drømmer om. Uanset om I elsker at stå tidlig op og tage på ture rundt i området, hvor I besøger lokale museer samt forskellige attraktioner eller om I bruger sommerhuset som base for størstedelen af ferien, og bare nyder muligheden for at slappe helt af - så er valget jeres. I skal ikke indordne jer efter fastlagte programmer eller spisetider. I skal bare nyde dagene væk fra hverdagen og suge de nye oplevelser til jer. 

Vi mener at sommerhusudlejning er ferie med frihed. Friheden til selv at bestemme hvordan rammen skal være ift. indretning, udstyr og beliggenhed. Friheden til selv at planlægge selve sommerhusopholdet og fylde feriedagene ud med netop det, I har lyst til. Hos NOVASOL finder I desuden et stort og meget alsidigt udbud af sommerhuse og ferielejligheder i hele Danmark, som gerne skulle kunne opfylde jeres ferieønsker.