Lej sommerhus ved Bro Strand

Den lille ferieperle, Bro Strand, er idyllisk beliggende direkte ved havet og tæt på den lille landsby Bro, der emmer af atmosfære med sit oprindelige gadenet og små bindingsværkshuse.

Sommerhusene ved Bro Strand er primært klassiske træsommerhuse med masser af atmosfære, og mange har desuden havudsigt. Størstedelen af de sommerhuse, som udlejes ved Bro Strand, er placeret i et område med flotte grønne oaser med legepladser og diverse boldbaner, som I kan benytte. 

Tæt på Bro Strand finder I også den hyggelige Varbjerg Lystbådehavn samt masser af naturoplevelser og sjove aktiviteter. 

I kan leje sommerhus hos NOVASOL hele året og I bestemmer selv om det skal være en hel uge, eller bare en miniferie til at få ladet batterierne op.

Sommerhus ved Bro Strand

Populære feriehuse i Bro Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bro Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bro Strand

Loading...

5 fede oplevelser nær Bro Strand

Når I vælger et sommerhus ved Bro Strand, har I alle de bedste ferieoplevelser indenfor rækkevidde. Fyn byder generelt på et rigtig godt udvalg af forskellige attraktioner og seværdigheder. Skulle I ikke nå det hele, mens I er i sommerhus ved Bro Strand, så fortvivl ikke. Der udlejes mange sommerhuse på Fyn, hvor I kan fortsætte jeres fynske eventyr fra. 

  • Bridgewalking: Få en enestående oplevelse der kun findes få steder i verden, når I går øverst på den gamle Lillebæltsbro. 

  • H. C Andersens Hus: Der er kun en kort køretur til Odense, hvor I finder H. C. Andersens barndomshjem, der i dag er et spændende museum.

  • Dagstur til Endelave: Oplev det idylliske Øsamfund og besøg lægeurtehaven eller gå på opdagelse på Kryddersnapseruten eller Kaninoen.

  • Ditlevsdal Bison farm: Europas største Bisonfarm, hvor I kan komme helt tæt på de store bisoner. Prøv også bueskydning, hyg jer ved lejrbålet og se vilde westernshows.

  • Hindsgavl Slot: Besøg dyrehaven og prøv den sjove legeplads og Tarzanbanen. I kan også holde picnic i de smukke omgivelser.

Lej sommerhus ved Bro Strand

Hvorfor leje sommerhus ved Bro Strand?

Hvis I drømmer om en afslappende ferie i idylliske omgivelser, med masser af atmosfære og stemning, så er Bro Strand det rette valg for jer. Den børnevenlige strand indbyder til lange dasedage i solen og de små landsbyer emmer af idyl. Endelig er I kun en kort køretur fra Bogense og Odense, hvor der er masser af spændende shopping, gode spisesteder og et bredt udvalg af forskellige attraktioner.

Lej sommerhus ved Bro Strand hele året

På Nordfyn er der masser af sjove events og fede festivals hele året. Et sommerhus i Danmark kan være en god overnatningsmulighed hvis I gerne vil deltage i en event, som ligger et stykke væk fra jeres hjem. 

  • Rosenfestival: I august finder den årlige rosenfestival sted i Bogense, hvor I kan nyde synet, og ikke mindst duften, af over 100.000 roser.

  • Vikingemarked: Den første weekend i september kan I opleve vikingelege, sværdkampe og meget andet, når vikingerne invaderer Glavendruplunden. 

  • Torvemarked i Bogense: Få en ægte torveoplevelse på det traditionsrige tovemarked, der finder sted hver torsdag.

Vidste I, at;

  • På Fyn er en ”mølle” ikke bare en bygning med vinger, men også et udtryk der bruges om en mås. 

  • At nationalspisen på Fyn er en brunsviger. Man har endda indført en ”Brunsvigerens dag”.