Sommerhus i Faaborg

Faaborg er en hyggelig havneby og historisk købstad, der ligger i idylliske omgivelser på Sydfyn. Byen er især kendt for sine mange gamle bindingsværkshuse og brostensbelagte gader, der er med til at give Faaborg en helt særlig og charmerende atmosfære. Når du lejer et sommerhus i Faaborg, kan du glæde dig til at holde ferie i naturskønne omgivelser på kanten af det Sydfynske Øhav. Du kan læse mere om ferie i Faaborg og Sydfyn herunder.

Sommerhus Fåborg

Populære feriehuse i Faaborg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Faaborg

Loading...

Feriehuse med pool i Faaborg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Faaborg

Loading...

Ferie i Faaborg

Der er mange gode grunde til at leje et sommerhus i Faaborg. Hvis du holder af store naturoplevelser, findes der et væld af strande og skove samt naturområder omkring Faaborg og på hele Sydfyn. Faaborg Fjord indbyder også til dejlige ture i den fynske natur. Omkring fjorden er der mange vandre- og cykelstier, og når du lejer et sommerhus i Faaborg, bør du også besøge Svanninge Bakker - eller de Fynske Alper, som de lokale kalder det naturskønne område. Der er mange gode udflugtsmuligheder omkring Faaborg, og du kan eksempelvis tage færgen til de to små øer i det Sydfynske Øhav, Avernakø og Lyø. Der er heller ikke langt til Egeskov Slot, der er en af de mest populære turistattraktioner på Fyn. Uanset om du er til aktiv ferie eller afslapning, så er der noget for enhver smag, når valget er faldet på et sommerhus i Faaborg.

Faaborg er også et besøg værd uden for højsæsonen. Der er masser af oplevelser og aktiviteter hele året rundt, og mange af Fyns populære seværdigheder og attraktioner ligger indenfor køreafstand. Glæd dig til en alternativ ferie i smukke omgivelser, og i en af de mest charmerende hjørner af det danske ferielandskab.

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Faaborg siden 1968

Hos NOVASOL finder du et stort og varieret udvalg af sommerhuse og ferieboliger i og omkring Faaborg. Du kan eksempelvis leje en moderne ferielejlighed i det hyggelige feriecenter Klinten, hvor der blandt andet er adgang til fælles swimmingpool. Langs kysten finder du også et stort udvalg af klassiske sommerhuse til enhver smag, enhver lejlighed og ethvert budget. Uanset om drømmer om at holde ferie i Faaborg tæt på naturen eller lige i vandkanten, kan du gøre den til virkelig sammen med NOVASOL.