Sommerhus i Brunshuse

Ferienhaus Brunshuse - Fyn-Funen

Sommerhus i Brunshuse

Sydfyn er som taget ud af et H.C. Andersen-eventyr med sine snoede landeveje, charmerende bindingsværkshuse og idylliske landsbyer, og en af dem er Brunshuse, der ligger inderst i Helnæs Bugt i ly af halvøerne, Agernæs og Helnæs. Faktisk er Brunshuse ikke et sommerhusområde i klassisk forstand, og det tidligere fiskerleje har en autenticitet, der kan være svær at finde i de mest populære feriebyer. Langs kysten er der flere gode badestrande, hvoraf Feddet Strand og Brydegård Strand er værd at besøge.

Brunshuse ligger ca. på halvdistancen mellem to af Sydfyns hyggeligste byer, Assens og Faaborg. Men når det er sagt, så er områdets helt store trækplaster den smukke og vidtstrakte natur, der også er den primære grund til at Sydfyn altid beskrives i idylliske vendinger; bedst eksemplificeret på halvøerne, Agernæs og Helnæs, der begge byder på smuk og varieret natur, flere gode vandrestier, græssende kreaturer og “hemmelige” badestrande.

Populære feriehuse i Brunshuse

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Brunshuse

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Brunshuse

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Brunshuse og på Fyn. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Brunshuse og oplev alt, hvad Sydfyn har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Brunshuse

1. Skjult perle på idylliske Sydfyn

2. Tæt på natur og strand

3. Autentisk feriestemning

3 populære attraktioner i nærheden af Brunshuse

1. Egeskov Slot

2. Strøjer Samlingen

3. Falsled Kro

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.