search

Ferieboliger i Toscana

Forkæl dig selv med et ophold i en feriebolig i Toscana. Det eftertragtede område byder på sol, betagende bjerge, udsøgte gastronomiske oplevelser, enestående kultur og vinmarker der snor sig i det bakkede landskab, så langt øjet rækker. Med andre ord; Toscana har ferieoplevelser for enhver familie, uanset interesse og prisklasse. Få en fantastisk ferie i Italien, med oplevelser for hele familien. Bestil jeres feriebolig i Toscana nemt og sikkert allerede i dag! 

Oplev de smukke vinmarker og vinslotte fra en feriebolig i Toscana

Lej en feriebolig i Toscana nær unikke attraktioner  

En af de mange attraktioner i Toscana er renæssancebyen Firenze der emmer af liv og kultur. Fra et feriehus ved Firenze har du mulighed for at udforske de mange gyder i den gamle bydel, beundre et utal af kunstværker samt mageløs arkitektur. Undervejs har du mulighed for at forkæle dig selv med lækre lokale retter og vidunderlige vine, dyrket på de nærtliggende vinmarker.

Ligeledes er middelalderbyen Lucca bestemt et besøg værd, når der lejes en feriebolig i Toscana. Byen var tidligere et fæstningsværk og er stadig omkranset af en gammel bymur. Denne kan udforskes til fods eller på en lejet cykel.

Lej du et sommerhus i Pisa, befinder du dig i det vestlige Toscana, nær floden Arno og er notorisk kendt for sit skæve tårn, der er på must-listen, hvis turen går til Toscana. Toscana rummer en enestående natur og hos NOVASOL kan du leje ferieboliger, der tilgodeser alle dine behov. Uanset om du vil bo i en charmerende villa eller på vingård, har du i Toscana mulighed for at slikke sol på hvide sandstrande, vandre i bjerge, køre en tur mellem vidstrakte vinmarker og besøge et hav af vinslotte med famøse olivenlunde, cypres alleer og ikke mindst fantastisk vin. Toscana var vuggen for store kunstnere og åndfulde sjæle som Giotto, Donatello, Michelangelo, Leonardo da Vinci og Raffael.

Hold en badeferie med udgangspunkt fra en feriebolig i Toscana

Mad, vin og shopping i Toscana

Hold ferie i Italien, der selvsagt  erkendt for fantastisk mad og vin - og her er Toscana ingen undtagelse. En feriebolig i Toscana giver dig nem adgang til fantastiske spiseoplevelser, uanset hvor du kommer frem. Dette uanset om du besøger de større byer eller udforsker de mindre landsbyer langt oppe i bjergene. Toscana er også hjemsted for mange kendte vinhuse, såvel som de mindre lokale vingårde, der ligeledes kan besøges på ferien.

Er man i shopping-humør, kan dette behov indfries i de fleste store byer som Pisa, Firenze eller Siena. Et must for shopping glade turister er design-outlet ved navn THE MALL, der ligger ca. 45 minutter i bil fra Firenze. Toscana er også kendt for dets mange vandland, hvilket især for børnefamilier, er et besøg værd.

Drømmer I om en feriebolig i Toscana med pool eller panoramaudsigt, kan I kigge vores store udvalg igennem og finde det, der passer til alle jeres behov. Toscana er meget efterspurgt om sommeren, så det er om at være hurtigt ude, hvis I vil have det størst mulige udvalg af ferieboliger i Toscana. 

Feriebolig i Toscana med pool