search

Ferieboliger i Toscana

Forkæl dig selv med en feriebolig i fantastiske Toscana. Det eftertragtede område byder på sol, betagende bjerge, udsøgte gastronomiske oplevelser, enestående kultur og vinmarker der snor sig i det bakkede landskab, så langt øjet rækker. Med andre ord, har Toscana ferieoplevelser for en hver familie, uanset interesse og prisklasse. Få en fantastisk ferie i Italien, med oplevelser for hele familien. Bestil jeres feriehus allerede i dag! 

Oplev de smukke vinmarker og vinslotte med et feriehus i Toscana

Natur og ferieoplevelser til feriehuset i Toscana

En af de mange attraktioner er renæssancebyen Firenze der emmer af liv og kultur. Med et feriehus ved Firenze du mulighed for at udforske de mange gyder i den gamle bydel eller beundre et utal af kunstværker og mageløs arkitektur. Undervejs har du mulighed for at forkæle dig selv med lækre lokale retter og vidunderlige vine, dyrket på de nærtliggende vinmarker. Ligeledes er middelalderbyen Lucca bestemt et besøg værd. Byen var et fæstningsværk og er stadig omkranset af en gammel bymur. Denne kan udforskes til fods eller på en lejet cykel. Lej du et sommerhus i Pisa, befinder dig i det vestlige Toscana nær floden Arno og er notorisk kendt for sit skæve tårn, der er på must-listen, hvis turen går til Toscana. Toscana rummer en enestående natur og hos Novasol kan du leje sommerhuse, der tilgodeser alle dine behov. Uanset om du vil bo i en charmerende villa eller på vingård, har du i Toscana mulighed for at slikke sol på hvide sandstrande, vandre i bjerge, køre en tur mellem vidstrakte vinmarker og besøge et hav af vinslotte med famøse olivenlunde, cypres alleer og ikke mindst fantastisk vin. Toscana var vuggen for store kunstnere og åndfulde sjæle som Giotto, Donatello, Michelangelo, Leonardo da Vinci og Raffael.

 

Hold en badeferie med et feriehus i Toscana

Mad, vin og shopping på ferien i Toscana

Hold ferie i Italien, der selvsagt kendt for fantastisk mad og vin - og her er Toscana ingen undtagelse. Et sommerhus i Toscana giver dig nem adgang til fantastiske spiseoplevelser uanset hvor du kommer frem. Dette uanset om du besøger de større byer eller udforsker de mindre landsbyer langt oppe i bjergene. Toscana er også hjemsted for mange kendte vinhuse, såvel som de mindre lokale vingårde, der ligeledes kan besøges på ferien.

Er man i shopping-humør kan dette behov indfries i de fleste store byer som Pisa, Firenze eller Siena. Et must for shopping glade turister er det nyligt åbnet design-outlet ved navn THE MALL, der ligger ca. 45 minutter i bil fra Firenze. Toscana er også kendt for dets mange vandland, hvilket især for børnefamilier, er et besøg værd.

Drømmer I om et feriehus med pool eller panoramaudsigt i Toscana, kan I kigge NOVASOL sommerhusudlejnings store udvalg igennem og finde det, der passer til alle jeres behov. Toscana er meget efterspurgt om sommeren, så det er om at være hurtigt ude, hvis I vil have det størst mulige udvalg! 

Feriehus med pool Toscana