search
D
| Redaktør
(Først publiceret )

Feriehuse i Firenze

Firenze er ikke verdensberømt for ingenting - byen er fantastisk. NOVASOL har et stort udvalg af sommerhuse i Italien - og du finder os naturligvis også i provinsen Firenze. Sommerhuse i Italien, sommerhuse i provinsen Firenze: NOVASOL leverer varen.

Ferie i Firenze

Sommerhus i Firenze-provinsen

Firenze er både en by og en provins i det smukke Toscana centralt i det italienske støvleland. Byen er hovedby ikke blot for selve provinsen, men også for hele regionen Toscana. Allerede i Middelalderen var den et vigtigt handels- og finanscenter og bliver af mange opfattet som arnestedet for den italienske renæssance.

For alle der rejser til Toscana, er det et must at besøge byen Firenze, hvor den berømte Medici-familie sad enevældigt på magten tilbage i 1400-tallet. Medici-familien havde blandt andet en stor forkærlighed for kunst, og derfor er Firenze også hjemsted for en lang række af museer - blandt andet museet Galleria degli Uffizi, hvor man kan opleve nogle af de vigtigste renæssancemalerier. Man bør heller ikke snyde sig selv for et besøg til Galleria dell'Accademia, der huser Michelangelos verdensberømte David statue.

Byens historiske centrum kom på UNESCOs verdenskulturarvsliste allerede i 1982. Og når man ser det, forstår man hvorfor. Tag blot den smukke bro Ponte Vecchio over floden Arno, der er kendt for de mange juvelbutikker, samt guld- og sølvsmede eller den gotiske domkirke Cattedrale de Santa Maria del Fiore

Ligesom alle andre steder i Italien, hvor NOVASOL lejer sommerhuse ud, kan du også i Firenze-provinsen vælge mellem et hav af forskellige muligheder. Tjek udvalget og få alt at vide om vores skønne ferieboliger i Toscana. Book din næste ferie med NOVASOL sommerhusudlejning allerede i dag. Det er nemt, det er hurtigt, og du kan gøre det i ro og mag, lige når det passer dig.

Ferie i Firenze