search

Feriheuse i Fjællbacka

Fjællbacka er et fantastisk rejsemål og altid et besøg værd. NOVASOL tilbyder billig sommerhusudlejning i fiskerlejet Fjællbacka i Sverige med den skønne skærgård. Det koster ikke en formue at leje en skøn feriebolig i Västergötland. Hos NOVASOL har vi sommerhusudlejning i Fjællbacka hele året rundt til favorable priser.

Ferie i Sverige

Sommerhusudlejning i Fjællbacka

Ingrid Bergmans foretrukne feriemål kan også blive dit. Det gamle svenske fiskerleje Fjällbacka var stedet, hvor Hollywoodstjernen trak sig tilbage fra rampelyset for at slappe af. Og den idylliske by med den smukke skærgård har også i dag mange oplevelser at byde på.

Ødegårde, hytter og Villa Villekulla-huse. NOVASOL har mange forskellige slags huse at vælge imellem i Fjællbacka, og vi står for sommerhusudlejning til fornuftige priser over hele Sverige. Hvad enten du vil have luksus eller en mere enkel standard. Vi hjælper dig med at finde det rigtige hus til din ferie i Sverige.

Måske genkender du Fjællbacka i Bohuslän som scene for flere af forfatteren - og bysbarnet - Camilla Läckbergs populære kriminalromaner. Midt i byen ligger desuden det 74 meter høje Veddeberget, der er gennemskåret af Kongekløften - nok så berømt fra flere scener i filmatiseringen af Ronja Røverdatter.

Byen på den svenske vestkyst har en af landets smukkeste skærgårde og er et velbesøgt feriested. Her er masser af ting at tage sig til for hele familien - snup en sejltur i skærgården, besøg byens museer, tag en vandretur i den omkringliggende natur eller prøv kræfter med aktiviteter som ridning og dykning.

Sommerhusudlejning i Sverige